Ξεκίνησαν οι εργασίες για τη μεταφορά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας

Εγκαταστάθηκε ο εργολάβος και ξεκινούν οι εργασίες για την ανακατασκευή και διαρρύθμιση του κτιρίου των παλιών καπναποθηκών στο Μεσολόγγι για την μεταφορά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας.
Στο χώρο βρέθηκαν σήμερα, Δευτέρα 11/10/2021 ο Δήμαρχος Ι.Π Μεσολογγίου, Κώστας Λύρος, η Αντιδήμαρχος, Περσεφόνη Μελαχρή, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αιτωλίας, Νικόλαος Νικολάου και ο Υποδιευθυντής, Κων/νος Κακούσης.

Κατά την επίσκεψή του ο Κώστας Λύρος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τα στελέχη της Εταιρείας που ανέλαβαν το έργο και να ενημερωθεί διεξοδικά για τις εργασίες που θα γίνουν. Ο ίδιος σημείωσε ιδιαίτερα ότι «με την έναρξη των εργασιών, ικανοποιείται επιτέλους ένα χρόνιο αίτημα του Αστυνομικού Σώματος αλλά και της τοπικής κοινωνίας. Με την ολοκλήρωση- παράδοση του έργου θα εξασφαλιστούν συνθήκες ευπρεπούς και ανθρώπινης εργασίας. Αυτό που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και δεκαετίες έγινε μετά από προσπάθειες όλων των εμπλεκομένων και οφείλω να το αναγνωρίσω. Τους ευχαριστώ γιατί το κτίριο αυτό ήταν επιτακτική ανάγκη να υλοποιηθεί»