Χρυσό μετάλλιο για την ομάδα καγιάκ του ΝΟΜεσολογγίου

Με ένα χρυσό πανελλήνιο μετάλλιο επέστρεψε η ομάδα καγιάκ του ΝΟΜεσολογγίου από το Πανελλήνιο πρωτάθλημα μεγάλων αποστάσεων που έγινε τη Κυριακή 17-10-21 στη Σαλαμίνα. Το πρωτάθλημα διοργάνωσε η ΕΟΚΚ και ο Ναυταθλητικός όμιλος Γυάλας.

Πιο συγκεκριμένα η αθλήτρια μας Ειρήνη Ντέκα τερμάτισε πρώτη στα 2000μ με μεγάλη διαφορά και ανακηρύχτηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος στη κατηγορία κορασίδων αρχαρίων. Στο πρωτάθλημα αγωνίσθηκαν 215 αθλητές/τριες σε όλες τις κατηγορίες από 15 σωματεία. Ο ΝΟΜ συμμετείχε με 17 αθλητές όλων των κατηγοριών, οι οποίοι πλασαρίστηκαν σε πολύ καλές θέσεις. Αν δεν υπήρχαν ανατροπές λόγω του κυματισμού οι αθλητές μας θα μπορούσαν να είχαν περισσότερες διακρίσεις.

Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνετε ότι η Λιμνοθάλασσα Μεσολογγίου είναι ιδανική για το άθλημα του canoe kayak flat water. Τα τελευταία χρόνια στο τμήμα του canoe kayak με τον προπονητή μας Δημήτρη Διαμαντόπουλο γίνεται πολύ καλή δουλειά. Αυτό φάνηκε στα 2 τελευταία πανελλήνια πρωταθλήματα που οι αθλητές μας μικροί και μεγάλοι σάρωσαν μετάλλια και διακρίσεις!! ( 3η θέση στο Πανελλήνιο Ανάπτυξης για το 2021). Φυσικά όλα γίνονται και στηρίζονται στο φιλότιμο και στο μεράκι όσων εμπλέκονται. Οι υποδομές μετά από 20 χρόνια είναι υποτυπώδεις, αλλά επειδή αυτά τα ακούμε κάθε φορά και από τους Ολυμπιονίκες μας, τα έχουμε συνηθίσει και μάλλον αυτό είναι και το μυστικό της επιτυχίας μας. Συγχαρητήρια λοιπόν στα παιδιά, στους γονείς, στον προπονητή τους και ευχαριστούμε τους χορηγούς μας και όσους στηρίζουν την προσπάθεια τους.