Σε… Μουσείο τα ασθενοφόρα μετά τις τόσες φωτογραφίες

Ναι, σε Μουσείο θα πρέπει να εκτεθούν, μετά από το ανηλεές κυνήγι για μια φωτογραφία μαζί τους, τα νέα ασθενοφόρα που προμηθεύτηκε η 6ηΥΠΕ για τα Κέντρα Υγείας της περιοχής.

Στην Αιτωλοακαρνανία ήρθαν δύο ασθενοφόρα, ένα για το Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλο και ένα για το Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου. Ιδίως όμως για την περίπτωση του ασθενοφόρου στο Χαλκιόπουλο, καθώς πρόκειται για μια δυσπρόσιτη και μειονεκτική περιοχή, είδαμε από τους παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας μια υπερπροβολή, ωσάν να μην πρόκειται για κάτι αυτονόητο, αλλά να δημιουργήθηκε παράτμημα του Memorial Hospital στον ορεινό Βάλτο.

Η άφιξη του νέου ασθενοφόρου, προαναγγέλθηκε μέσω συνεντεύξεων και ανακοινώσεων του Κ. Καραγκούνη μετά των απαραίτητων ευχαριστηρίων προς τον διοικητή της 6ηΥΠΕ.

Ο έτερος βουλευτής της ΝΔ και Υπουργός Σπ. Λιβανός πήγε στην Πάτρα για να φωτογραφηθεί με το ασθενοφόρο, αφού φαίνεται ότι δεν “κούμπωνε” το πρόγραμμά του με την άφιξη του ασθενόφορου στο Χαλκιόπουλο. Στη Ναύπακτο όμως ο Υπουργός το πρόλαβε το ασθενοφόρο και φωτογραφήθηκε επί τόπου…

Όπως καταλαβαίνει κανείς έχουμε να κάνουμε με την προσπάθεια των κυβερνώντων να μας πείσουν ότι είναι υπέρβαση να ανανεώνεται ο στόλος των ασθενοφόρων, που καλύπτουν απομακρυσμένα Κέντρα Υγείας.

Να θυμίσουμε βεβαίως στους κυβερνώντες ότι στο πρόσφατο παρελθόν αρκετά Κέντρα Υγείας της Αιτωλοακαρνανίας (Θέρμο και Χαλκιόπουλο) έχουν μείνει ακάλυπτα από ασθενοφόρο, γιατί εκτός από ασθενοφόρα χρειάζονται “δυστυχώς” και οδηγοί…

ΠΟΕΔΗΝ: Χωρίς ασθενοφόρο το Κέντρο Υγείας Χαλκιοπούλων την ώρα τροχαίου