Η πόλη που δεν ήταν “γυαλί” έγινε καθαρή…

Το έργο της υπηρεσίας καθαριότητας υπερασπίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου ο Δήμαρχος Γιώργος Παπαναστασίου. Το Αγρίνιο είναι μία πολύ καθαρή πόλη, είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος Αγρινίου απαντώντας στις επιφυλάξεις που είχε εκφράσει η Χριστίνα Σταρακά.

Λογικό είναι ο δήμαρχος από τη στιγμή που εκτελεί και χρέη αντιδημάρχου καθαριότητας να υπερασπίζεται το έργο της υπηρεσίας. Αν είχε βάλει μία τέλεια εκεί, θα μπορούσε κανείς να προσπεράσει την αναμενόμενη απάντηση. Όμως ο Δήμαρχος πήγε και ένα βήμα παραπέρα λέγοντας ότι «οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο στους εργαζόμενους στην καθαριότητα».

Κι όμως δεν πάει πολύς καιρός, που ο δήμαρχος πάλι από το Δημοτικό Συμβούλιο έλεγε πως δεν μπορεί να υπάρχει άλλοθι για να μην είναι η πόλη “γυαλί”, βάλλοντας με σκληρό τρόπο κατά των εργαζόμενων. Και από τότε που επέρριψε την ευθύνη στους εργαζόμενους ο Δήμαρχος άρχισε τα μπράβο… Αλήθεια όμως τι μεσολάβησε για αυτή τη μεγάλη μεταστροφή; Kαι κυρίως με ποιο μαγικό τρόπο η πόλη που δεν ήταν “γυαλί” έγινε καθαρή…