«Ισλαμαμπάντ» η πλατεία Συντάγματος χθες βράδυ, την ώρα που οι Έλληνες έβλεπαν Ρουβά

Διθυραμβικό αφιέρωμα της πακιστανικής τηλεόρασης στην καρδιά της Αθήνας

Οι Έλληνες κλεισμένοι στα σπίτια τους, παρακολουθούσαν από την κρατική τηλεόραση το κακόγουστο σόου Μπακογιάννη – Ρουβά. Την ίδια στιγμή το πακιστανικό κανάλι URDU Greece, ναι για όσους δεν το γνωρίζουν, το URDU TV έχει πλέον γραφεία και στην Ελλάδα, έκανε διθυραμβικό αφιέρωμα στην πλατεία Συντάγματος.

Τι δουλειά είχε η πακιστανική τηλεόραση να κάνει αφιέρωμα στο κέντρο της Αθήνας; Εάν δείτε το βίντεο, θα καταλάβετε. Σε όλα τα πλάνα, δεν φαίνεται ούτε ένας Έλληνας, κάποια στιγμή φάνηκε μία μόνο γυναίκα ανάμεσα στους εκατοντάδες συγκεντρωμένους.

Στην πλατεία βρίσκονταν μόνο αλλοδαποί, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, Πακιστανοί. Γι’ αυτό και έγινε το «διθυραμβικό» αφιέρωμα από την πακιστανική τηλεόραση. Στην συναυλία του Ρουβά πάντως απαγορεύτηκε η πρόσβαση στους Έλληνες πολίτες.

Όπως φαίνεται από τις εικόνες, δεν τηρείται κανένα μέτρο ασφαλείας. Οι περισσότεροι δεν φορούν μάσκες, παρά την υποχρεωτικότητα της στους ανοιχτούς χώρους, κυρίως δε στους χώρους όπου παρατηρείται συνωστισμός.

Και όμως, δεν φαίνεται πουθενά αστυνομική δύναμη. Δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση κάποιος έλεγχος με την επιβολή του προβλεπόμενου προστίμου. Την ώρα που υποτίθεται ότι 10.000 αστυνομικοί θα βρίσκονταν στο καθήκον για να επιβλέπουν την τήρηση των μέτρων. Προφανώς, εχθές το βράδυ η πλατεία Συντάγματος δεν ανήκε στην Ελλάδα…

πηγή : newsbreak.gr