Επεισοδιακές οι δημαιρεσίες στη Ναύπακτο

Για τραμπουκισμό Κοτσανά μιλά η παράταξη του Β. Γκίζα

Ανανεώθηκε η θητεία του Γιώργου Σιμάκη στη θέση του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας. Ωστόσο η διαδικασία στιγματίστηκε από το επεισόδιο που καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η παράταξη του δημάρχου Β. Γκίζα. Συγκεκριμένα καταγγέλλεται ότι «στο περιθώριο των εργασιών της Ειδικής Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ναυπακτίας ο επικεφαλής δημοτικής παράταξης και δημοτικός σύμβουλος Ανδρέας Κοτσανάς προέβη σε αήθη επίθεση κινούμενος απειλητικά κατά του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου και στελέχους της «Συνεργασίας Πολιτών» Γιώργου Σιμάκη.

Σύμφωνα με τη «Συνεργασία Πολιτών» ξαφνικά και εντελώς αναίτια κινήθηκε με σαφή πρόθεση χειροδοκίας κατά του κ.Σιμάκη που εκείνη τη στιγμή συνομιλούσε με συναδέλφους του στον εξωτερικό χώρο της Παπαχαραλαμπείου Αίθουσας. Ευτυχώς, το επεισόδιο ουσιαστικά απετράπη εν τη γενέσει του με την παρέμβαση άλλων δημοτικών συμβούλων.

Ωστόσο η «Συνεργασία Πολιτών» με ανακοίνωσή της σημειώνει ότι «τέτοιες πράξεις απρόκλητης βίας και τραμπουκισμοί προς οποιονδήποτε, πολύ δε πε ρισσότερο προς το πρόσωπο του Προέδρου, είναι απόλυτα καταδικαστέες και μας γυρίζουν σε εποχές που πρέπει να αφήσουμε πίσω». Η παράταξη του Β. Γκίζα υπογραμμίζει ακόμη ότι «δεν πρόκειται να ανεχθούμε στο μέλλον καμία παρόμοια πράξη τραμπουκισμού» και εκφράζει τη λύπη της «για το διαρκή κατήφορο του κ.Κοτσανά».