“Scream” και “Πίτσα Γλυκόριζα” στον Άνεσις

Δημοτικός Κινηματογράφος ΑΝΕΣΙΣ
SCREΑM από την Πέμπτη
Ώρες προβολής: Καθημερινά : 9:30 μ.μ.
Εκτός Τρίτης

Tο θρυλικό slasher franchise επιστρέφει στην μεγάλη οθόνη, με τους Νιβ Κάμπελ, Κόρτνεϊ Κοξ και Ντέιβιντ Αρκέτ να επιστρέφουν στους γνωστούς τους ρόλους.
Ένας νέος δολοφόνος θα φορέσει την Ghostface μάσκα και θα σκορπίσει και πάλι τον τρόμο στο φιλήσυχο Γούντσμπορο. 25 χρόνια μετά τους αλλεπάλληλους βάναυσους φόνους που σόκαραν το φιλήσυχο Γούντσμπορο, ένας καινούργιος δολοφόνος βάζει ξανά την μάσκα Ghostface και αρχίζει να ακολουθεί μία παρέα εφήβων, για να επαναφέρει μυστικά από το θανατηφόρο παρελθόν της πόλης, με τους Νιβ Κάμπελ (“Σίντνεϊ Πρέσκοτ”), Κόρτνεϊ Κοξ (“Γκέιλ Γουέδερς”) και Ντέιβιντ Αρκέτ (“Ντιούι Ράιλι”) να επιστρέφουν στους γνωστούς τους ρόλους στο “SCREAM”.

Σκηνοθεσία: Ματ Μπετινέλι-Όλπιν, Τάιλερ Γκίλετ
Ηθοποιοί: Νεβ Κάμπελ, Κόρτνεϊ Κοξ, Ντέιβιντ Αρκέτ, Μελίσα Μπαρέρα, Κάιλ Γκάλνερ, Μέισον Γκούντινγκ, Μάικι Μάντισον, Ντίλαν Μινέτ, Τζένα Ορτέγα, Τζακ Κουέιντ, Μάρλι Σέλτον, Τζάσμιν Σαβοΐας Μπράουν, Σόνια Μπέν Αμάρ

ΠΙΤΣΑ ΓΛΥΚΟΡΙΖΑ από την Πέμπτη
Ώρες προβολής:
Καθημερινά : 6:30 μ.μ. καθημερινά

H ιστορία διαδραματίζεται στην καρδιά μιας άγριας και γόνιμης πολιτισμικά και κοινωνικά εποχής για την Αμερική και στην αυγή της τελευταίας δεκαετίας που δημιούργησε γνήσια ρομαντικές γενιές. Η αναπτυσσόμενη βιομηχανία του θεάματος στη δεκαετία του ‘70, η αβεβαιότητα της νέας γενιάς που δεν πρόλαβε τον συναισθηματικό αντίκτυπο της δεκαετίας του ‘60 και η καπιταλιστική υπόσχεση του Αμερικάνικου ονείρου, καθορίζουν δομικά ένα σπάνιας ομορφιάς ειδύλλιο που θρέφεται από την ακεραιότητα της συναισθηματικής ευφυΐας των ηρώων.Η Αλάνα αρχικά αντιμετωπίζει με τρυφερή καχυποψία τον Κούπερ αλλά ένα κάλεσμα για casting στη Νέα Υόρκη όπου αναζητούνται ταλαντούχα παιδιά θα αποτελέσει αφορμή για να ταξιδέψουν μαζί και να ξεκινήσουν μια πλατωνική σχέση που θα περάσει δια πυρός και σιδήρου προκειμένου να μετασχηματιστεί σε κάτι υποσχόμενο και λαμπερό. Ο Γκάρι, κατά βάθος είναι ένας γεννημένος επιχειρηματίας που ψάχνει την «μεγάλη ιδέα» που θα τον κάνει πλούσιο και η Αλάνα παρατηρεί με προστατευτικότητα και θαυμασμό τις αγωνίες του φιλόδοξου φίλου της, ο οποίος έχει αγνό βλέμμα και κυρίως καθαρή καρδιά.Η Αλάνα φιλοδοξεί να προσδιοριστεί σαν νέα και ανεξάρτητη γυναίκα πέρα από τα όρια της κοινωνίας στην οποία ζει και προσπαθεί να ξεφύγει από την δουλειά ρουτίνας που έχει στο πλευρό ενός επαγγελματία φωτογράφου. Την ηρωίδα υποδύεται η Αλάνα Χάιμ, το βασικό μέλος του pop/soft rock συγκροτήματος των Haim, το οποίο έχει μαζί με τις δυο αδερφές της.
Ο Γκάρι είναι ένα παιδί που έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση και διαθέτει αρκετό σθένος και ωριμότητα ώστε να μπορεί να διεκδικήσει με περισσή αυτοπεποίθηση το ενδιαφέρον της Αλάνα.

Σκηνοθεσία: Πολ Τόμας Άντερσον
Ηθοποιοί: Αλάνα Χέιμ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Μπένι Σαφντί, Κούπερ Χόφμαν, Σον Πεν, Σκάιλερ Γκισόντο, Έμα Ντιπόντ, Μάγια Ρούντολφ, Τομ Γουέιτς, Τζον Σ. Ράιλι

Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη δύο εισιτήρια στην τιμή του ενός.
Η τιμή των εισιτηρίων είναι : ΚΑΝΟΝΙΚΟ 6€
ΜΑΘΗΤΙΚΟ – ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ – ΑΝΕΡΓΩΝ – ΠΟΛΥΤΕΚΝΩΝ – ΑΜΕΑ (με την επίδειξη κάρτας) 4€

Ενημέρωση
Μέχρι νεότερης ανακοίνωσης στο «ΑΝΕΣΙΣ» θα επιτρέπεται η είσοδος μόνο στο 30% των θεατών, αν και λειτουργεί ως «αμιγής» χώρος σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.
Οι προβολές θα πραγματοποιούνται ακολουθώντας τις οδηγίες και το πρωτόκολλο των υγειονομικών αρχών
• Ο χώρος του Κινηματογράφου λειτουργεί ως «αμιγής» σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις.
• Για την είσοδο του κοινού στις προβολές, για θεατές άνω των 17 ετών, απαιτείται η επίδειξη έγκυρου πιστοποιητικού εμβολιασμού ή πιστοποιητικού νόσησης μαζί με την αστυνομική ταυτότητα.
• Για παιδιά από 4 έως 17 ετών, εναλλακτικά, γίνεται δεκτή δήλωση αυτοδιαγνωστικού ελέγχου self-test τελευταίου 24ώρου, είτε βεβαίωση διαγνωστικού ελέγχου PCR (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών).
Σε κάθε περίπτωση επίδειξης επίσημου εγγράφου, θα διενεργείται παράλληλος έλεγχος ταυτοπροσωπίας του κατόχου.
*Η είσοδος, η παραμονή στην αίθουσα και η έξοδος γίνεται με τη χρήση μάσκας και με την τήρηση των αποστάσεων τόσο κατά την προσέλευση όσο και κατά την έξοδο και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ.