Δηλώνει υποψήφιος ο Τραπεζιώτης τρολάροντας τις εργασίες της ΔΕΥΑ

«Πετρέλαιο στο δήμο Αγρινίου;;;; Οι γεωτρήσεις συνεχίζονται…» παρατηρεί με προφανή σκωπτική διάθεση με αφορμή τις εργασίες συνεργείων της ΔΕΥΑ στην πλατεία.

Με ανάρτησή του στα social media o Δ. Τραπεζιώτης περιγράφει την κατάσταση σημειώνοντας : «Εδώ και 15 περίπου μέρες στην πλατεία Δημοκρατίας, στην κεντρική πλατεία του Αγρινίου αναβλύζει νερό το οποίο κυλά και διασχίζει την πλατεία στην ανατολική της πλευρά από άκρη σε άκρη (από βορρά προς νότο ). Είναι προφανές ότι κάποιος αγωγός έσπασε και ο Δήμος Αγρινίου, προκειμένου να αντιμετωπίσει το πρόβλημα άρχισε άδω και μέρες να σκάβει την πλατεία ανοίγοντας τρύπες σε διάφορα σημεία για να εντοπίσει τον αγωγ, που έχει υποστεί βλάβη πλην όμως ματαίως και το νερό συνεχίζει να τρέχει… Και διερωτώμαι είναι δυνατόν ένας μεγάλος Δήμος όπως ο Δήμος Αγρινίου με οργανωμένες υπηρεσίες και ΔΕΥΑ να μην μπορεί τόσες μέρες να εντοπίσει τη βλάβη του αγωγού; Αυτά δεν συνέβαιναν ούτε στις πάλαι ποτέ Κοινότητες… Έχει ο Δήμος Αγρινίου αποτυπώσει το δίκτυο ύδρευσης ώστε να γνωρίζει την πορεία και την κατεύθυνση των αγωγών; Γιατί είναι τραγικό εάν δεν υπάρχει τέτοια αποτύπωση….και εάν δεν υπάρχει τι κάνει η σημερινή Δημοτική Αρχή οκτώ ολόκληρα χρόνια μέχρι σήμερα;; Έχει ο Δήμος Αγρινίου μηχάνημα ανίχνευσης βλαβών του δικτύου ύδρευσης; Προτίθεται ο Δήμος Αγρινίου να αποζημιώσει τους επαγγελματίες που εκμεταλλεύονται καταστήματα αναψυχής γύρωθεν της πλατείας και των οποίων η χρήση έχει αναιρεθεί, δεδομένου ότι οι διατρήσεις της πλατειάς και τα εκεί προς τούτο ευρισκόμενα μηχανήματα εμποδίζουν την προσέγγιση και παραμονή πελατών στα σημεία που γίνονται εκσκαφές επί της πλατείας προκαλώντας οικονομική ζημιά στους επαγγελματίες σε μια εποχή που έχουν υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη από τις επιπτώσεις της πανδημίας».

Ο Δ. Τραπεζιώτης κλείνει το σχόλιό του με φαινομενικά σκωπτικό τρόπο, αποκαλύπτοντας όμως την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές. «Πάντως οι γεωτρήσεις συνεχίζονται μέχρι να βρεθεί….πετρέλαιο !!!! Αν καταφέρει τουλάχιστον αυτό ο Δήμαρχος γιατί έργο μέχρι σήμερα δεν υπάρχει, τότε υπόσχομαι να μην είμαι υποψήφιος εναντίον του στις αυτοδιοικήθηκες εκλογές του 2023…»

Επειδή δεν θα βρεθεί φυσικά πετρέλαιο και δη στην πλατεία, κρατάμε μάλλον την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος το 2023.