Απαντά και ο Λουκόπουλος στον Παπαναστασίου : «Δεν είχε ούτε πρόταση για την περιοχή του…»

Απάντηση με έναν ιδιαίτερα σημειολογικό τρόπο έδωσε ο πρώην Δήμαρχος Τάκης Λουκόπουλος στον Γ. Παπαναστασίου και την αναφορά του ότι το Αγρίνιο δεν έχει εργοστάσιο απορριμμάτων, επειδή η κύβερνηση ΣΥΡΙΖΑ άλλαξε το σχεδιασμό προβλέφθηκαν δύο εργοστάσια απορριμμάτων στην Αιτωλοακαρνανία (σ.σ. έναντι ενός που προβλέπονταν αρχικά) για να κάνει ρουσφέτι στο Δήμαρχο Ναυπακτίας.

Η παράταξή του, η Ενωτική Πρωτοβουλία, εξέδωσε ανακοίνωση για το έργο της επέκτασης του βιολογικού στη Ναύπακτο και στο… παρεμπιπτόντως απάντησε και στο Δήμαρχο Αγρινίου.

Με το έργο του βιολογικού, λέει η παράταξη του Τάκη Λουκόπουλου, και συνδυασμό με το εργοστάσιο απορριμμάτων σχεδιάζεται το μέλλον της περιοχής με σεβασμό στο περιβάλλον. «Λυπούμαστε, λέμε τώρα, που δεν άρεσε στον Δήμαρχο Αγρινίου, εμείς το εντάξαμε στο ΕΣΠΑ αυτός δεν είχε ούτε πρόταση για την περιοχή του…» αναφέρεται σε μια παρενθετική αποστροφή της ανακοίνωσης της παράταξης Λουκόπουλου.

Ο Δήμαρχος Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου πάντως παρόλο που προκλήθηκε και από το ΣΥΡΙΖΑ να απαντήσει αν υπήρχε πρόταση από το Δήμο Αγρινίου για να ενταχθεί την σχετική πρόσκληση που είχε βγει το 2016 δεν έχει απαντήσει έως τώρα.