Ο Γ. Φαρμάκης ανάγκασε το Βορίδη να «εγκαταλείψει» την υπεράσπιση του Αδώνιδος

«Στην Αριστερά αναφέρονταν…» με αυτή τη ατάκα ο Μάκης Βορίδης προσπάθησε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα του Άδωνι Γεωργιάδη. Το θέμα των προσβλητικών δηλώσεων του Αδ. Γεωργιάδη για τους «μουρλούς που εμποδίζουν τα έργα του Αχελώου και έτσι η χώρα δεν έχει φθηνό ρεύμα» έθεσε ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Αγρινίου Γ. Φαρμάκης σε συνάντηση παρουσία και άλλων θεσμικών παρόντων της περιοχής που έγινε την Παρασκευή στο γραφείο της Αντιπεριφερειάρχη Αιτωλοακαρνανίας.

Ο Μάκης Βορίδης μπορεί να είναι καλός νομικός, αλλά εν προκειμένω δεν μπορεί να «σώσει» τον φίλο του Άδωνι Γεωργιάδη. Γιατί, πολύ απλά ο Υπ. Ανάπτυξης έφερε το λάθος παράδειγμα η εκτροπή του Αχελώου, δεν είναι οι… κορμοράνοι του Βοτανικού που επικαλούνταν ο ΣΥΡΙΖΑ για να εμποδίσει τη διπλή ανάπλαση και την κατασκευή νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού. Η εκτροπή του Αχελώου είναι οι επανειλημμένες αποφάσεις του ΣτΕ που ακύρωσαν το έργο. Και φυσικά το γεγονός ότι ποτέ μα ποτέ το έργο δεν κρίθηκε επιλέξιμο από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μόνο όταν ο Γ. Φαρμάκης είπε το αυτονόητο ότι δηλαδή «δεν μπορεί να είναι μουρλή και η Δικαιοσύνη…» αναγκάστηκε ο Μ. Βορίδης να «εγκαταλείψει» την υπεράσπιση του Αδώνιδος και να πει ότι «σε κάθε περίπτωση οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης πρέπει να γίνονται σεβαστές»