Τα κομμένα ρεύματα γίνονται πρώτο θέμα στην κοινωνική πραγματικότητα

«Η σημερινή εικόνα διακοπής ηλεκτροδότησης σε φτωχά νοικοκυριά του χωριού μας από τους υπαλλήλους όλων των παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας δεν τιμά κανέναν και πρέπει να καταδικαστεί απερίφραστα από το πολιτικό προσωπικό της περιοχής. Μόνο για την περιοχή του Παναιτωλίου έχουν εκδοθεί ήδη κοντά στις 60 εντολές για διακοπή ρεύματος, φανταστείτε τι γίνεται στο Αγρίνιο!»

Αυτό επισημαίνουν με ανάρτησή τους στα social media o πρόεδρος και τα μέλη της Κοινότητας Παναιτωλίου. Και έτσι όπως εξελίσσονται τα πράγματα με την ενεργειακή κρίση από ό,τι φαίνεται τα κομμένα ρεύματα θα ψηλά στην καταγραφή της κοινωνικής πραγματικότητας.

Καλούν μάλιστα την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τους βουλευτές του νομού να αναλάβουν άμεσα πρωτοβουλίες προκειμένου να μη μένουν δίχως ρεύμα οι φτωχές οικογένειες που δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν με κανένα τρόπο στα υπέρογκα ποσά που απαιτεί η ΔΕΗ και οι λοιποί πάροχοι.

Προτείνουν ακόμη «να δοθεί άμεσα λύση με εισοδηματικά κριτήρια ή προσκόμιση βεβαίωσης ΚΕΑ για να μη μένουν οι συμπολίτες μας δίχως ηλεκτρικό ρεύμα».