Το χαρτί του αδικημένου Αγρινίου

Στο γεγονός ότι ο Δήμος Αγρινίου μέχρι πρόσφατα δεν είχε πάρει ούτε ένα ευρώ για αθλητικές υποδομές από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων στάθηκε ο Γ. Παπαναστασίου μιλώντας στην Πάτρα και στο συνέδριο για τον αθλητισμό. Τα πρώτα χρήματα εθνικών πόρων που θα πέσουν στο Αγρίνιο είναι αυτά που αφορούν την ανακατασκευή του ταρτάν στο ΔΑΚ Αγρινίου.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο Γ. Παπαναστασίου «έπαιξε το χαρτί» του αδικημένου Αγρινίου, ζητώντας η Πολιτεία να καλύψει τα ελλείμματα που υπάρχουν στις αθλητικές υποδομές. Κάνοντας όμως πρώτα και μια διεξοδική αναφορά στα χρήματα που έχει επενδύσει ο Δήμος Αγρινίου από τα δικά του χρήματα για τις αθλητικές υποδομές, όπως η ανακατασκευή του γηπέδου του Αγίου Κωνσταντίνου, άλλες συντηρήσεις και ανακατασκευές σε επιμέρους εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Αγρινίου, υπογράμμισε ότι δεν είναι δυνατόν το δεύτερο μεγαλύτερο αστικό κέντρο της Δυτικής Ελλάδας να έχει μικρότερο κλειστό γήπεδο από την Πρέβεζα.

«Στο Αγρίνιο και σε όλη την Αιτωλοακαρνανία δεν μπορεί να παιχτεί πόλο, γιατί δεν υπάρχει 50άρα πισίνα, ούτε υπάρχει κλειστό γήπεδο με προδιαγραφές για Α1 κατηγορία» είπε εμφατικά ο Δήμαρχος Αγρινίου. Χρησιμοποίησε μάλιστα την τοποθέτηση του Δημάρχου Πατρέων Κ. Πελετίδη ως απόδειξη του δικαίου των δικών του αιτημάτων. «Γκρινιάζει ο Πελετίδης με τόσα γήπεδα για το προσωπικό και το ρεύμα που καίγεται. Καταλαβαίνετε ότι κάποιοι έχουν περάσει σε άλλο στάδιο, έχουν τις υποδομές…» είπε χαρακτηριστικά αφήνοντας τον καθένα να κάνει τη σύγκριση.