Σπ. Κωνσταντάρας : Ευτυχώς υπήρχε βάρδια προσωπικού στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας

“Χθες στον δρόμο Θέρμου -Αγρινίου (πριν την Άνω Μυρτιά) συνέβη τροχαίο ατύχημα με τρεις τραυματίες. Ευτυχώς υπήρχε βάρδια προσωπικού στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Θέρμου και διακομίσθηκαν άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου. Αναρωτιέμαι αν δεν υπήρχε βάρδια τι θα γινόταν;”

Mε αυτή την εύλογη απορία ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας σχολιάζει το χθεσινό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή. Υπενθυμίζεται ότι στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου σε άλλη περίπτωση τροχαίου ατυχήματος που σημειώθηκε, ημέρα Κυριακή στην περιοχή του Θέρμου, δεν υπήρχε κάλυψη προσωπικού στο ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας με αποτέλεσμα να κληθεί ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ από το Αγρίνιο, με ό,τι αυτή η καθυστέρηση μπορεί να συνεπάγεται κάθε φορά που συμβαίνει ένα τροχαίο ατύχημα ή οποιοδήποτε άλλο συμβάν απειλητικό για τη ζωή κάποιου.

Για μια ακόμα φορά, ο Δήμαρχος Θέρμου Σπ. Κωνσταντάρας, καλεί το Υπουργείο Υγείας και την 6η ΥΠΕ να στελεχώσουν με οδηγούς και πλήρωμα το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Θέρμου. Ταυτόχρονα εκφράζει τις ευχαριστίες της δημοτικής αρχής στο πλήρωμα του ασθενοφόρου, στους γιατρούς και νοσηλευτές του Κ.Υ.Θέρμου και του Νοσοκομείου Αγρινίου για την περίθαλψη των τραυματιών.