ΠΑΣΟΚ: Διεύρυνση με Σώκο, Αυδή και Λάμπου στην Αιτωλοακαρνανία

Τα νέα μέλη Επιτροπής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης ανακοίνωσε το ΠΑΣΟΚ. Η Χαριλάου Τρικούπη συνεχίζει την διεύρυνση με τα δημοσκοπικά ευρήματα τις τελευταίες εβδομάδες να δείχνουν ελαφρώς ανοδική τάση, κλείνοντας την ψαλίδα με την ΕΛ.Α.Σ. του Αλέξη Τσίπρα.

Μεταξύ των ονομάτων που ανακοινώθηκαν από το ΠΑΣΟΚ περιλαμβάνονται και τρία ονόματα από την Αιτωλοακαρνανία, με αυτό του Θύμιου Σώκου, του άλλοτε Δημάρχου Αγρινίου στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Τη διεύρυνση του ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο συμπληρώνουν ακόμη η Αικατερίνη Λάμπου, Δικηγόρος και Δημοτική Σύμβουλος Θέρμου -πρόσφατα ανεξαρτητοποιηθείσα από τη δημοτική παράταξη του Σπύρου Κωνσταντάρα- και η κοινωνιολόγος Καλλιρρόη Αυδή, η οποία είχε μεταπηδήσει στο ΣΥΡΙΖΑ φτάνοντας μάλιστα να εκλεγεί προ αρκετών ετών και στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από το Αγρίνιο και την Αιτωλοακαρνανία, ακολουθώντας το agrinioculture.gr στο GoogleNews