Έμμεσες βολές Βαρεμένου για Μωραΐτη και κόμμα

Με δήλωσή του για τα αποτελέσματα των εκλογών στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος, δεν στρέφεται μόνο κατά του Θάνου Μωραΐτη, αφήνει ένας σαφές υπονοούμενο και για τον τρόπο λειτουργίας του κόμματος.

Ο ίδιος δηλώνει ότι προσπάθησε στη νέα Κεντρική Επιτροπή να εκλεγούν τόσο παλιοί όσο και νέοι. “Αυτοί είναι που πρώτευσαν στην Αιτωλοακαρνανία και περίμεναν να δουν τα επίσημα αποτελέσματα για να ευχαριστήσουν τα μέλη”… σχολιάζει ο Γ. Βαρεμένος δείχνοντας τον έτερο βουλευτή του κόμματος, που έσπευσε να ανακοινώσει την πρωτιά του πριν την επίσημη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Προφανώς όμως αυτό έχει να κάνει και με το κόμμα, γιατί προφανώς κάποιοι γνώριζαν τα αποτελέσματα πριν οριστικοποιηθούν. Αυτό έρχεται να δέσει με άλλα σχόλια στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, όπως ο Π. Κατσούλης από το Μεσολόγγι, που κάνουν λόγο για αποκλεισμούς….

Αναλυτικά η δήλωση του Γ. Βαρεμένου:
Ήταν μεγάλη μου χαρά η άμεση επαφή με χιλιάδες πολίτες που έσπευσαν να πλαισιώσουν την νέα προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για αναβάθμιση και αναβάπτιση της προσπάθειας για την μεγάλη αλλαγή. Η αγωνία μου μία: να μην διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους.

Νοιώθω δικαίωση, γιατί αυτό για το οποίο προσπάθησα έγινε πραγματικότητα: η εκλογή, δηλαδή, στην Κεντρική Επιτροπή, τόσο παλαιών αγωνιστών όσο και νεοεισερχομένων, που έχουν όρεξη για συμμετοχή και δράση. Αυτοί είναι που πρώτευσαν στην Αιτωλοακαρνανία και περίμεναν να δουν τα επίσημα αποτελέσματα για να ευχαριστήσουν τα μέλη.

Τα μέλη που συνέρευσαν για να ψηφίσουν, μας υπέδειξαν ότι ο δρόμος για την αναγέννηση της Ελλάδας μέσα από την αναζωογόνηση της πολιτικής, πρέπει να οδηγήσει μακρυά από την λογική ιδιοτελών μηχανισμών και νοοτροπιών, αυτών δηλ. που καταδίκασαν την χώρα σε πολύπλευρη χρεωκοπία. Ναι στις ιδέες, τα προγράμματα και την ανιδιοτελή δράση!