Επαφές Κωνσταντάρα για να παραμείνει το μοναδικό τραπεζικό υποκατάστημα

Αλλεπάλληλες επαφές είχε ο Δήμαρχος Θέρμου, Σπύρος Κωνσταντάρας, στην Αθήνα στην προσπάθεια να αποτραπεί το κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς, του μοναδικού τραπεζικού υποκαταστήματος που έχει απομείνει στο Θέρμο.

Αρχικά συναντήθηκε στην Βουλή με το βουλευτή και Πρόεδρο της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής αρμόδιο για τις νησιωτικές και ορεινές περιοχές , Μάνο Κονσόλα, καθώς και το βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Δημήτρη Κωνσταντόπουλο. Ουσιαστικά ο Δήμαρχος Θέρμου προετοίμασε την επίσκεψη αντιπροσωπείας του Δημοτικού Συμβουλίου Θέρμου, στη Βουλή, όπου θα γίνει συνάντηση με όλους τους βουλευτές του νομού.

Το ενδεχόμενο κλείσιμο του τραπεζικού υποκαταστήματος στο Θέρμο, τέθηκε από το Δήμαρχο, υπ’ όψιν της εντεταλμένης της Γραμματείας της Κυβέρνησης κας Διαμάντη, του Ειδικού Γραμματέα Γιάννη Μαστρογεωργίου, του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομικών Θ. Σκυλακάκη, του υφυπουργό κ. Βεσυρόπουλου και του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ και βουλευτή Κώστα Σκανδαλίδη.

Παράλληλα ο Σπ. Κωνσταντάρας επισκέφθηκε το Σύλλογο Εργαζομένων της Τράπεζας (ΣΕΤΑΠ) όπου ενημερώθηκε από τον πρόεδρο Παναγιώτη Αδαμόπουλο και τα μέλη του ΔΣ, για τα τεκταινόμενα στο χώρο και υπήρξε συμφωνία συμπαράστασης για τη διατήρηση της λειτουργία του καταστήματος στο Θέρμου και στην κινητοποίηση που ετοιμάζει ο Δήμος και οι φορείς της πόλης.