Tραπεζικό υποκατάστημα στο Θέρμο : Άλλο «δεν κλείνει» και άλλο «αναστέλλεται η παύση»….

Η ελληνική γλώσσα ενδείκνυται για δημιουργική ασάφεια και για διάφορους χρωματισμούς, πράγματα που είναι το αλατοπίπερο της πολιτικής.

Το λέμε αυτό αντιπαραβάλλοντας τα ενημερωτικά σημειώματα βουλευτών της περιοχής με τη δήλωση του Δημάρχου Θέρμου Σπύρου Κωνσταντάρα, ο οποίος προχθές μαζί τους επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων συνάντησε τους βουλευτές για το ζήτημα του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειριαιώς, που είναι και το μοναδικό που έχει απομείνει στο Δήμο Θέρμου.

«Δεν κλείνει το υποκατάστημα» προέκυψε από την πλευρά κάποιων βουλευτών. «Η αναστολή παύσης της λειτουργίας του καταστήματος επιτεύχθηκε» ανέφερε από την πλευρά του ο Σπύρος Κωνσταντάρας. Άλλο όμως «δεν κλείνει» και άλλο «αναστέλλεται η παύση»…. «Πρέπει να γίνουν όλες οι επόμενες κινήσεις για να κερδηθεί η μόνιμη παραμονή του» συμπλήρωσε ο Δήμαρχος Θέρμου. Και με αυτή την αποστροφή καταλαβαίνει κανείς ότι αυτό που κερδήθηκε είναι μια καθυστέρηση (ενδεχομένως μέχρι τις επόμενες εκλογές) στο… προδιαγεγραμμένο κλείσιμο του μοναδικού τραπεζικού υποκαταστήματος στο Θέρμο.