Σπ. Κωνσταντάρας : Μετά τις εκλογές θα γίνει ρημαδιό…

Η αποκάλυψη του Δημάρχου Θέρμου για τη σκοπιμότητα πίσω από την προσωρινή αναστολή στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς στο Θέρμο

Η παρατεταμένη προεκλογική περίοδος στην οποία ατύπως έχει εισέλθει η χώρα εδώ και αρκετό καιρό προβληματίζει από πολλές απόψεις τους αυτοδιοικητικούς. Κάποιοι μάλιστα βλέποντας πολλά αιτήματα των δήμων, ακόμη και αιτήματα χωρίς κόστος να παραμένουν ανικανοποίητα, προτείνουν ακόμη και κινητοποιήσεις ακόμη και κλείσιμο των Δήμων.

Στην προχθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της ΠΕΔ ο Δήμαρχος Θέρμου Σπύρος Κωνσταντάρας έβαλε τα πράγματα στην πραγματική τους διάσταση, την… κυνική από την πλευρά των κυβερνώντων. «Κατέβασα τα ρολά και έκλεισα το Δήμο για μία μέρα, για να μην κλείσει το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, όχι πως καταφέραμε τίποτα… Το λένε ωμά : πήραμε εντολή μέχρι τις εκλογές να μην κλείσουμε κανένα κατάστημα. Και μετά θα γίνει ρημαδιό και στα Καλάβρυτα (σ.σ. και εκεί επίκειται κλείσιμο του μοναδικού τραπεζικού υποκαταστήματος) και στο Θέρμο και παντού…»