Μουσική βραδιά από τον Πολιτιστικό & Μορφωτικό Σύλλογο «Το Αιτωλικό»

Με μια μουσική βραδιά με την ορχήστρα του Γιάννη Πανουκλιά, συνεχίζονται οι Δράσεις Πολιτισμού του Πολιτιστικού μας Συλλόγου για το φετινό καλοκαίρι!

Σάββατο 9 Ιουλίου
ώρα 9.00μμ
Άγαλμα-Δυτική Παραλία Αιτωλικού
Είσοδος Ελεύθερη

Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Δασκάλας Κρυσταλλίας Σούγια και στην εκπαιδευτική προσφορά της στην περιοχή μας.
Παράλληλα, θα παρουσιαστεί το καλοκαιρινό πρόγραμμα των Δράσεων του Συλλόγου μας.

Γράφει ο Σωτήρης Μπούρος:
“Με την εκδήλωση τιμούμε τη μνήμη και την προσφορά της Δασκάλας Σούγια Κρυσταλλίας, που αγάπησε το ρόλο της, τους μαθητές της και την πόλη του Αιτωλικού.
Μια εκπαιδευτικό με πάθος για τη γνώση, την αριστεία και την εκπαίδευση, που επί σειρά ετών μεταλαμπάδευε γνώση και λαχτάρα για πρόοδο σε πολλές γενιές μαθητών.
Που αγάπησε το Αιτωλικό χωρίς όρια. Που συμμετείχε στην ομάδα εκπαιδευτικών που στήριξαν στο ξεκίνημά τους ένα σπουδαίο σχολείο, τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΚΩΣΤΕΑ ΓΕΙΤΟΝΑ
και υπηρέτησε μέχρι τέλους τη δημόσια εκπαίδευση .
Που δεν σταματούσε να μιλάει για την αξία της εργασίας, της προσφοράς, της μόρφωσης, της αλληλεγγύης, του ανθρωπισμού στη ζωή των ανθρώπων.
Η εκδήλωση συμπίπτει με το ετήσιο μνημόσυνο της αγαπημένης μου Θείας και θα είναι ιδιαίτερη τιμή να σας συναντήσουμε όλους σε αυτή την όμορφη μουσική βραδιά, στο άγαλμα,
δίπλα από το Γυμνάσιο/ Λύκειο Αιτωλικού.
Ελάτε να προσφέρουμε ένα ποτήρι κρασί, δροσερά αναψυκτικά και μικρολιχουδιές και υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής και να αναλογιστούμε την αξία του πολιτισμού και της εκπαίδευσης στη ζωή μας.
Είμαι υπερήφανος που ήταν Θεία μου, η μνήμη, οι συμβουλές και η αγάπη της θα με συντροφεύουν πάντοτε στη ζωή μου και θα αποτελούν φάρο στο ταξίδι της δικής μου ζωής!”


Πολιτιστικός & Μορφωτικός Σύλλογος
“Το Αιτωλικό”