Ο ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα εξανίσταται, μήπως θυμάται… το “χάρτη υγείας”;

Εξανίσταται ο ΣΥΡΙΖΑ για τα προβλήματα στα Νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου. Ως προς την περιγραφή και το μέγεθος των προβλημάτων δεν θα διαφωνήσει κανείς. Εξάλλου μόνο ένας τυφλός δεν θα παρατηρούσε την ανεπάρκεια της ΝΔ -σε καιρούς πανδημίας μάλιστα- να αναπληρώσει έγκαιρα τουλάχιστον τα κενά που προκύπτουν από τις συνταξιοδοτήσεις γιατρών.

Όμως από που και ως που ο ΣΥΡΙΖΑ εξανίσταται; Το 2016 μας παρουσίασαν το… “χάρτη υγείας” που έταξε καρδιολόγους και παιδιάτρους στα Κέντρα Υγείας και το 2019 τι ακριβώς παρέδωσαν από εκείνες τις υποσχέσεις; Ας μας απαντήσουν πρώτα σε αυτό οι αγαπητοί σύντροφοι του ΣΥΡΙΖΑ και μετά μπορούν να εξανίστανται.

Στο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ξέχασαν ότι επί των ημερών τους η 6ηΥΠΕ έφτασε στο σημείο να προτείνει την εκ περιτροπής λειτουργία των νοσοκομείων Αγρινίου και Μεσολογγίου στο σύνολό τους και όχι απλώς τη εφημερία νομού σε μία ή δύο κλινικές, αλλά ο κόσμος δεν ξεχνά… Ούτε ξεχνά τα πλείστα όσα ρουσφέτια τους, από τους αποσπασμένους υγειονομικούς στο κόμμα, μέχρι το γεγονός ότι όταν το Νοσοκομείο Αγρινίου είχε μεγάλες ελλείψεις σε καρδιολόγους, παθολόγους, νεφρολόγους και άλλες κομβικές ειδικότητες, αυτοί προκήρυξαν τρεις θέσεις ψυχιάτρων φια να δημιουργηθεί Κέντρο Ψυχικής Υγείας στο Αγρίνιο…