Θα καταφέρει τελικά να φέρει ο Σαλμάς τη Γκάγκα ή θα «κοπεί» η επίσκεψη;

Και ποιος ξέρει, μπορεί να γίνει το… θαύμα και να επισκεφτεί επιτέλους κάποιος Υπουργός Υγείας τα νοσοκομεία Αγρινίου και Μεσολογγίου, τα οποία εδώ και αρκετά χρόνια είναι terra incognita για τους Yπουργούς Yγείας.

Το «θαύμα» αυτό προσπαθεί να το κάνει ο Μάριος Σαλμάς φέρνοντας τις επόμενες εβδομάδες την αναπληρώτρια Υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Ωστόσο το μπάσιμο του Μάριου Σαλμά στο ζήτημα των νοσοκομείων της Αιτωλοακαρνανίας, που η αναβάθμιση τους είναι διαχρονικό και ανικανοποίητο αίτημα της τοπικής κοινωνίας, φαίνεται ότι προβληματίζει άλλους παράγοντες στο χώρο του κυβερνώντος κόμματος. Και αυτό γιατί το κόμμα ήδη προετοιμάζει άλλου τύπου υπουργικές επισκέψεις στις επαρχίες, επισκέψεις που θα μπορούν να θεωρηθούν από κανένα ότι «πριμοδοτούν» κάποιο συγκεκριμένο βουλευτή.

Θα καταφέρει λοιπόν ο Μάριος Σαλμάς να φέρει τη Μίνα Γκάγκα στην Αιτωλοακαρνανία για να διαπιστώσει δια ζώσης τα προβλήματα και ενδεχομένως να προσφέρει ορισμένες λύσεις σε κάποια από αυτά ή η επίσκεψη θα «κοπεί»…;;;

Λέγεται πως ήδη στην Αριστοτέλους έφτασαν κάποια μηνύματα από την Αιτωλοακαρνανία, που λένε ότι η υπουργός θα πρέπει να μείνει μακριά από τις προεκλογικές σκοπιμότητες τοπικών βουλευτών. Ωστόσο ο Μάριος Σαλμάς κατάφερε τουλάχιστον σε πρώτη φάση να βγάλει μία φωτογραφία με την Μίνα Γκάγκα και τα επόμενα επεισόδια του σήριαλ αναμένονται με πολύ ενδιαφέρον, ενόσω φυσικά το σύστημα υγεία αργά αλλά σταθερά καταρρέει ακόμη περισσότερο…