Συντονιστικό : Οι βουλευτές να θέσουν στο Μητσοτάκη το δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται στην Αιτωλοακαρνανία μεθαύριο για να εγκαινιάσει την παράκαμψη της Αμφιλοχίας (τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Άκτιο – Αμβρακία), η Συντονιστικό των κατοίκων για το δρόμο Αγρίνιο – Καρπενήσι ζητά από τους βουλευτές της περιοχής να θέσουν στον Πρωθυπουργό το ζήτημα της υλοποίησης του αναπτυξιακού άξονα.

Αναλυτικά :
Κύριοι Βουλευτές, θα θέσετε μεθαύριο από τον Πρωθυπουργό το σημαντικότερο αναπτυξιακό θέμα, το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι;

Κύριοι Βουλευτές της Αιτωλοακαρνανίας,
Θα θέσετε μεθαύριο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη το πιο αναπτυξιακό θέμα που απασχολεί την Αιτωλοακαρνανία και για το οποίο χιλιάδες συμπολίτες μας αναμένουν και αγωνιούν, το δρόμο Πλατυγιάλι-Αγρίνιο-Καρπενήσι-Λαμία που θα συνδέσει τη Δυτική με Ανατολική Ελλάδα; Είναι τόσο δύσκολο να ξεκολλήσουν τα πρώτα 28 χμ Αγρινίου-Καρπενησίου για τα οποία απαιτείται μόνο ο πίνακας απαλλοτριώσεων ώστε να ολοκληρωθεί η μελέτη; Περιμένουμε, εκτός και αν ο Πρωθυπουργός ανακοινώσει κάτι ο ίδιος.

Kυριε Πρωθυπουργέ,
Η Αιτωλοακαρνανία των 250.000 κατοίκων έχει μείνει πίσω σε ανάπτυξη. Κανένα σύγχρονο οδικό δίκτυο δε συνδέει την Ευρυτανία με την υπόλοιπη Ελλάδα. Εναπόκειται σε σάς να δώσετε τις ευκαιρίες που αναλογούν και το απαραίτητο βάρος σε όλη την περιοχή της Δυτικής Στερεάς Ελλάδας ώστε επιτέλους να έρθει η οικονομική ανάπτυξη για αυτόν τον τόπο.

Συντονιστικό για το δρόμο Αγρίνιο-Καρπενήσι