Παναιτωλικός: Αυτός απογοητεύει – Ανοιχτό να αποχωρήσει

Δεν αποκλείεται ο Παναιτωλικός να έχει αποχωρήσεις τον Ιανουάριο.

Δεν έχει ξεκινήσει άσχημα ο Παναιτωλικός, αλλά δεν έχει πάρει και όσα θα ήθελε από ορισμένους παίκτες του. Είτε μιλάμε για βασικούς είτε για συμπληρωματικούς.Υπάρχουν απογοητεύσεις και μία εξ αυτών είναι η πρώτη χρονικά μεταγραφή που έγινε το καλοκαίρι. Ο Αντώνης Στεργιάκης δεν δείχνει τα αναμενόμενα.

Ο ρόλος του εξ αρχής ήταν συγκεκριμένος. Για δεύτερος τερματοφύλακας αποκτήθηκε. Ο Γιάννης Ανέστης δύσκολα θα χάσει τα γάντια του βασικού ούτως ή άλλως. Ωστόσο, θα περίμενε κανείς από τη «ρεζέρβα» του, να ανεβάσει τον ανταγωνισμό. Αυτό προς το παρόν δεν το βλέπουν στο Αγρίνιο.

Όπως ανέφερε το Sportime της Κυριακής και η στήλη «Παρασκήνια», κάποτε, προ 2-3 ετών, μιλούσαν για προτάσεις 4-5 μυρίων για χάρη του, παίζοντας στην Σλάβια Σόφιας. Βρήκε ποδοσφαιρικά καταφύγιο στον Παναιτωλικό, αλλά μέχρι νεοτέρας δεν βγάζει τον απαιτούμενο ανταγωνισμό. Δεν αποκλείω τίποτα εν όψει Ιανουαρίου…

Κρατήστε και κάτι τελευταίο. Εφόσον ο Παναιτωλικός δείξει την πόρτα της εξόδου στον Στεργιάκη, το πιθανότερο είναι να τον αντικαταστήσει κιόλας. Βήμα βήμα, όμως, αφού υπάρχει χρόνος έως τότε.

πηγή : sportime.gr