O κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζει… το έργο Ανακριτών και Εισαγγελέων

Το σχόλιο του κυβερνητικού εκπροσώπου Γ. Οικονόμου για τη μη σύλληψη του 28χρονου φερόμενου ως δράστη ασέλγειας σε βάρος 4χρονου παιδιού στο Αγρίνιο προκαλεί τουλάχιστον εντύπωση…

Και αυτό γιατί, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, ούτε η πλευρά της οικογένειας του 4χρονου αγοριού, μέσω του δικηγόρου της και των δημόσιων τοποθετήσεών του, φαίνεται να έχει «σηκώσει» το θέμα της σύλληψής του ή να έχει ζητήσει τη σύλληψή του. Αντιθέτως ο δικηγόρος της οικογένειας έχει επαινέσει τις Αρχές, Αστυνομικές και Δικαστικές, για τον επαγγελματικό και ευαίσθητο τρόπο με τον οποίο έχουν χειριστεί αυτή την υπόθεση.

Αν η Αστυνομία δεν κάνει καλά τη δουλειά της, υπεύθυνη για αυτό είναι η κυβέρνηση. Αλλά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος προκειμένω να καλύψει το ντόρο από το γεγονός ότι οι δικογραφίες και τα στοιχεία τους, όπως με την περίπτωση του βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό, γίνονται φέιγ βολάν στα κανάλια, λέει ότι περιμένει απαντήσεις από την ΕΛ.ΑΣ για την υπόθεση του Αγρινίου, αλλά επί της ουσίας σχολιάζει το έργο των Δικαστικών Αρχών, παρεμβαίνοντας με αυτό τον τρόπο στο εν εξελίξει έργο τους.