Aπινιδωτή στο Αστυνομικό Μέγαρο δώρισαν ο Σύνδεσμος Αποστράτων και ο Φαρμακευτικός Σύλλογος

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αγρινίου προσέφεραν έναν αυτόματο απινιδωτή που τοποθετήθηκε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας για τις ανάγκες της κοινωνίας.

Παράλληλα πραγματοποιήθηκε σεμινάριο Α’ Βοηθειών και παρουσιάστηκε ο αυτόματος απινιδωτής από την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Ακαρνανίας κ. Δημήτρη Γαλαζούλα και αστυνομικών υπαλλήλων της Διεύθυνσης.Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κ. Δημήτρης Τσούνης παρουσίασε τις κοινωνικές δράσεις του Συνδέσμου και επισήμανε τη σημασία της σημαντικής αυτής κοινωνικής προσφοράς προς τους πολίτες.

«Προτεραιότητα όλων μας η προστασία της ανθρώπινης ζωής» δήλωσε ο Θανάσης Παπαθανάσης Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας κατά την παράδοση του αυτόματου απινιδωτή στην Διεύθυνση Αστυνομίας Ακαρνανίας.

Ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αιτωλοακαρνανίας κ.Θανάσης Παπαθανάσης δήλωσε: «Είναι πολύ σημαντική η σημερινή μέρα γιατί όταν προ ημερών κατά την «Παγκόσμια Ημέρα Επανεκκίνησης καρδιάς» βρέθηκα στην παρουσίαση από την εκπαιδευτική ομάδα του ΕΚΑΒ του αυτόματου απινιδωτή είδα από κοντά το ενδιαφέρον των πολιτών και πόσο σημαντικό είναι για την κοινωνία μας να υπάρχουν μέσα που μπορούν να σώσουν ζωές. Η προσφορά του αυτόματου απινιδωτή είναι μία ακόμη κοινωνική δράση προσφοράς των φαρμακοποιών προς τους πολίτες. Προτεραιότητα όλων μας είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής».