Παπαναστασίου : Κατανοώ την πίεση από κάποιους στην αντιπολίτευση ότι δεν κάνει αντιπολίτευση

Για δεύτερη φορά το τελευταίο διάστημα αποχώρησε η Χριστίνα Σταρακά από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου. Στη συνεδρίαση που έγινε στα τέλη Αυγούστου η επικεφαλής του “Αγρίνιο Μπορείς” Χριστίνα Σταρακά αποχώρησε διαμαρτυρόμενη για το γεγονός η ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου αφορούσε μόνο υπηρεσιακά θέματα και δεν περιέχει κανένα σημαντικό και επίκαιρο ζήτημα για το Δήμο Αγρινίου.

Αυτή τη φορά η αποχώρηση της Χριστίνας Σταρακά έγινε για τον πολιτικά άκομψο τρόπο που ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου την διέκοψε, ωστόσο η ίδια είχε δώσει το δικαίωμα για τη διακοπή, έχοντας κατά πολύ ξεπεράσει τον προβλεπόμενο από τον κανονισμό χρόνο για την ομιλία της. Αυτή η συνεδρίαση όμως είχε πολλά και σημαντικά θέματα, καθώς εκτός το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα του Δήμου Αγρινίου η ημερήσια διάταξη περιλάμβανε και τον καθορισμό των δημοτικών τελών. Μένει να δούμε αν οι αποχωρήσεις έτυχε να προκύψουν μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα ή αν πρόκειται για μια νέα τακτική όξυνσης από την πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης καθώς ο χρόνος στο εξής θα γίνεται όλο και πιο προεκλογικός.

Πάντως η αποχώρηση της Χρ. Σταρακά έδωσε την αφορμή στο Δήμαρχο Αγρινίου να κάνει και ένα παραπολιτικό σχόλιο. Ο Γ. Παπαναστασίου ανέφερε ότι κατανοεί την πίεση που νιώθει η αντιπολίτευση από κάποιους ότι δεν κάνει αντιπολίτευση. Μια νύξη που δεν είναι άσχετη με τη φημολογία για δημιουργία συνδυασμού με κεντροαριστερό πρόσημο, που μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα, αλλά ήδη κάποια στελέχη του ανακοινώνουν τη συμμετοχή τους στο εν λόγω ψηφοδέλτιο…