“Αστραπή” η Γκάγκα από το Νοσοκομείο Αγρινίου χωρίς να πει τίποτα

Παραδεχόμενη ότι πρόκειται για μια γρήγορη επισκεψη η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, επισκέφθηκε σήμερα το Νοσοκομείο Αγρινίου συνοδευόμενη από το διοικητή της 6ης ΥΠΕ Γιάννη Καρβέλη.

Είχε σύσκεψη για τα ζητήματα του Νοσοκομείου με του Διοικητή του Μ. Σερασκέρη, ωστόσο δεν είχε να απαντήσει απολύτως τίποτα για τα προβλήματα υποστελέχωσης του Νοσοκομείου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμη για την περίπτωση της ΜΕΘ, που οδεύει σε επ’ αόριστον αναστολή και στη παρούσα συγκυρία έχει κλείσει πρόωρα για απολύμανση, η αρμόδια υπουργός δεν είχε να προσθέσει κάτι πέρα από όσα είναι ήδη γνωστά. δηλαδή την εν εξελίξει κρίση μια θέσης που έχει προκηρυχθεί για τη ΜΕΘ.

«Συζητήσαμε τα θέματα με όλο το προσωπικό και τον εκπρόσωπο των νοσοκομειακών ιατρών του νομού. Είμαστε σε επαφή για οτιδήποτε χρειάζεται το νοσοκομείο» αρκέστηκε να δηλώσει η Μίνα Γκάγκα και επιφυλάχθηκε να υπάρξει στο μέλλον μία προγραμματισμένη επίσκεψη, παραδεχόμενη ότι η σημερινή της επίσκεψη ήταν γρήγορη… Πάντως ευτυχώς η αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας δήλωσε ότι πρόθεση της κυβέρνησης είναι να λειτουργεί η Μονάδα Εντατικής Θεραπείας….

Αντίστοιχη γρήγορη… επίσκεψη πραγματοποίησε η Μίνα Γκάγκα και στο Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπου συμμετείχε σε μίνι σύσκεψη που έγινε με το επιστημονικό, ιατρικό και λοιπό προσωπικό της υγειονομικής μονάδας.