Πόσο θα στοιχίσει η Βανδή; H Δημοτική Αρχή δεν απάντησε….

Για το κόστος της χριστουγεννιάτικης συναυλίας με τη Δέσποινα Βανδή, που προγραμματίζει ο Δήμος Αγρίνιου για τις 21 Δεκεμβρίου, ρώτησε ο δημοτικός σύμβουλος Παντελής Ζέρης από την “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία” στην αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πόσο όμως θα στοιχίσει η Δέσποινα Βανδή στο Δήμο Αγρινίου, την ώρα που όλοι οι Δήμοι της χώρας είναι με το χέρι απλωμένο προς την κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, δεν το μάθαμε…

Η αρμόδια αντιδήμαρχος Μαρία Παπαγεωργίου υπογράμμισε ότι είναι επιλογή του Δήμου Αγρινίου να κάνει μόνο μια μεγάλη συναυλία και αυτή την περίοδο των Χριστουγέννων και οι εκδηλώσεις του να βασίζονται στη συνεργασία με τοπικούς συλλόγους και τοπικά καλλιτεχνικά σχήματα. Ως προς το κόστος της συναυλίας με τη Δέσποινα Βανδή αρκέστηκε να απαντήσει ότι “δεν είναι φοβερό” και πως “παράλληλα παίρνουμε χορηγίες”. “Είναι μυστικό το κόστος; Περιφρουρείται;” επανήλθε ο Π. Ζέρης, για να προκαλέσει την παρέμβαση του Δημάρχου Αγρινίου Γ. Παπαναστασίου.

Ο Γ. Παπαναστασίου κατηγόρησε τον Π. Ζέρη για λαϊκισμό και θύμισε ότι η παράταξη του Π. Ζέρη στο παρελθόν κατηγορούσε τη δημοτική αρχή, γιατί δεν κάνει εκδηλώσεις το καλοκαίρι με δημοφιλείς καλλιτέχνες, όπως κάνουν άλλοι όμοροι Δήμοι.