Δήμος Ακτίου – Βόνιτσας : Νέος εξοπλισμός για τα σχολεία μέσω της ΚΤΥΠ

Η Δημοτική Aρχή στρέφει πάντα το ενδιαφέρον της στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών, προσπαθώντας να βελτιώσει τις σχολικές τους υποδομές σε όλα τα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας.

Οι Ενιαίες Σχολικές Επιτροπές Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, έθεσαν το αίτημα τους προς την εταιρία ΚΤ.ΥΠ ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε., με σκοπό την προμήθεια σχολικού εξοπλισμού για τις σχολικές μονάδες του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας. Έτσι, πέτυχαν την άμεση ανταπόκρισή της εταιρίας προς στο αίτημα τους, καθώς η εταιρία προχώρησε στην προμήθεια σχολικού εξοπλισμού.

Οι δωρεές αφορούν το Νηπιαγωγείο Μοναστηρακίου , όπου παραχωρήθηκε σε αυτό μια βιβλιοθήκη. Στη συνέχεια, στο Νηπιαγωγείο Πλαγιάς δωρίστηκαν 3 βιβλιοθήκες, 1 γραφείο, 3 θρανία σετ, 4 καθίσματα, 2 μαγνητικοί πίνακες, 2 κασετίνες παιδαγωγικού υλικού, 2 παιχνίδια μαθηματικής σκέψης, 2 παιχνίδια συσχετισμού και εξέλιξης, καθώς και 1 dvd. Επιπροσθέτως, στο Δημοτικό σχολείο Μοναστηρακίου, δόθηκαν 2 γραφεία, 20 θρανία, 40 καθίσματα και παιδαγωγικό υλικό. Όσον αφορά, το Δημοτικό Πλαγιάς, παραχωρήθηκαν 30 θρανία και 30 καθίσματα. Ακόμη, δόθηκαν ως δωρεά στο γυμνάσιο Μοναστηρακίου 11 γραφεία τα 8 εκ των οποίων είναι για Ηλεκτρονικό Υπολογιστή, 25 θρανία, 25 καθίσματα αλλά και 1 dvd.Τέλος παραχωρήθηκαν στο Λύκειο Βόνιτσας 6 γραφεία και 35 καθίσματα και στο ΕΠΑΛ 35 θρανία και 50 καθίσματα.

Η προσφορά τους αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων. Τα παιδιά είναι ο φάρος ελπίδας σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς, γι’ αυτό το λόγο η ικανοποίηση των αναγκών τους θα πρέπει να αποτελεί πρωταρχικό στόχο όλων μας. Εκ μέρους της Δημοτικής Αρχής και των Ενιαίων Σχολικών Επιτροπών Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ακτίου Βόνιτσας, σας εκφράζουμε τις θερμές μας ευχαριστίες! Επιπροσθέτως, ελπίζουμε να σας βρούμε αρωγούς και στο μέλλον στην όποια προσπάθεια μας ,να ενισχύσουμε το αγαθό της Δημόσιας Εκπαίδευσης!