Με το Νίκο Παππά, του Ειδικού Δικαστηρίου, η πίτα του ΣΥΡΙΖΑ στο Αγρίνιο

Tην πρωτοχρονιάτικη πίτα τους κόβουν οι Οργανώσεις Μελών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ του Δήμου Αγρινίου. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου στις 11:00 π.μ. σε κέντρο του Αγρινίου (Corali Luxury Resort).

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο Νίκος Παππάς, βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής και δεξί χέρι του Αλέξη Τσίπρα την περίοδο της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο επίκεντρο της πολιτικής αντιπαράθεσης λόγω του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών.

Μπορεί η κατηγορία με την οποία ο Νίκος Παππάς παραπέμφθηκε στο Ειδικό Δικαστήριο να εντάσσεται στην κατηγορία του πλημμελήματος εν τούτοις η παράβαση καθήκοντος για έναν πολιτικό – υπουργό δεν αποτελεί και την καλύτερη δυνατή εξέλιξη ακόμη και αν το κόμμα του, όπως κατ’ επανάληψη έχει τονίσει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, επιχειρεί να αποδώσει τη δικαστική αυτή εξέλιξη σε λογικές «πολιτικής δίωξης».

Πρόσφατα, εξάλλου, το Ειδικό Δικαστήριο δέχθηκε ότι τα sms που στάλθηκαν από τον πρώην υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά στον επιχειρηματία Χρήστο Καλογρίτσα είναι νόμιμο αποδεικτικό μέσο και δεν υπάρχουν ενδείξεις πλαστότητας. Τα sms που προσκόμισε στη δίκη η πλευρά των συνηγόρων του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα και τα οποία αποδεικνύουν, κατά τον τελευταίο, τον ρόλο του Νίκου Παππά στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, αλλά και το γεγονός ότι συνομιλούσε μαζί του.