Έχει τόση πρεμούρα ο ΣΥΡΙΖΑ για γκάλοπ για το Αγρίνιο;

Μπορεί ακόμη τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ να μην έχουν ανακοινωθεί, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο κομματικός μηχανισμός στην Αιτωλοακαρνανία δεν βρίσκεται εν εγρηγόρσει. Παράλληλα με τις εξελίξεις γύρω από την επικείμενη μάχη για τις εθνικές εκλογές, σε τοπικό επίπεδο σιγά – σιγά ωριμάζουν και οι συζητήσεις για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, παραδόξως, για το δήμο Αγρινίου φαίνεται ότι θα κινηθεί με βάση δημοσκόπηση που θα διεξάγει, με σκοπό να ανακαλύψει το πρόσωπο που έχει τις περισσότερες πιθανότητες νίκης έναντι του νυν δήμαρχου Γ. Παπαναστασίου.

Αυτή την εποχή γίνονται ούτως ή άλλως πολλά γκάλοπ. Ωστόσο ένα γκάλοπ που έγινε αυτές τις μέρες ίσως να μην είναι παραγγελία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά κάποιου ενδιαφερόμενου για τη δημαρχία του Αγρινίου ή ακόμη και κάποιου βουλευτή που θέλει να εκλέξει το δικό του δήμαρχο στο Δήμο Αγρινίου.

Υπάρχουν πιθανότητες ο ΣΥΡΙΖΑ δεν κεντρικό επίπεδο που δεν έχει ακόμη ανακοινώσει τα ψηφοδέλτιά του για τις εθνικές εκλογές να έχει τόση πρεμούρα να κάνει γκάλοπ για το δήμο Αγρινίου;