Υπήρχε ανάγκη οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ να βρεθούν στην ίδια αίθουσα

Κάποια επικοινωνιακή ανάγκη υπήρχε στο τοπικό ΠΑΣΟΚ για να καλέσουν χθες τους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ στη συνάντηση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος με τους υποψηφίους βουλευτές στην Αιτωλοακαρνανία.

Το μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο – δυνατό, θα περνούσε αν συνεχίζονταν η δημοσκοπική άνοδος του κόμματος που καταγράφτηκε το πρώτο διάστημα εκλογής του Νίκου Ανδρουλάκη στην προεδρία. Εκείνη την εποχή κάποιοι στην Αιτωλοακαρνανία ενόψει και της απλής αναλογικής μιλούσαν ακόμη και για δεύτερη έδρα που θα έβγαζε το κόμμα στην Αιτωλοακαρνανία. Ωστόσο στην πορεία το κόμμα δημοσκοπικά άρχισε να “ξεφουσκώνει” και έτσι η έδρα θα είναι μία… Με μια λοιπόν έδρα, με αρκετά ανανεωμένο ψηφοδέλτιο και μάλιστα με νέα πρόσωπα αρκετά φιλόδοξα (με την καλή έννοια του όρου), φαίνεται ότι η ενότητα του κόμματος δεν είναι αυτονόητη, ούτε δεδομένη. Γιατί υπάρχει και η μάχη του σταυρού. Η μάχη για την έδρα που τα τελευταία χρόνια κατέχει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος.

Υπήρχε λοιπόν φαίνεται η ανάγκη οι υποψήφιοι του κόμματος να βρεθούν στην ίδια αίθουσα και να φωτογραφηθούν όλοι μαζί, μπας και κάποιοι πειστούν ότι ο όρος “συντροφικά μαχαιρώματα” που καθιερώθηκε στην πολιτική από τις εποχές της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, έχει πάψει να ισχύει…