Οι καλύτερες ιδέες για δώρα σε μια γυναίκα

Επέτειος, γιορτή, Άγιος Βαλεντίνος, γενέθλια. Όποια κι αν είναι η αφορμή, σίγουρα θέλεις το δώρο στη γυναίκα της ζωής σου να την κάνει να χαμογελάσει. Είναι δύσκολο όμως να διαλέξεις το κατάλληλο δώρο όταν οι επιλογές είναι άπειρες! Εδώ σου έχουμε τον απόλυτο οδηγό με συμβουλές και τις καλύτερες ιδέες από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες δώρων:

Αρώματα

Τα αρώματα έχουν τη δύναμη να προκαλούν συναισθήματα αισθησιασμού, ευτυχίας και γαλήνης. Το άρωμα είναι ένα ιδιαίτερο δώρο που δείχνει ότι έχεις σκεφτεί πολύ την προσωπικότητα μιας γυναίκας και τι μπορεί να της αρέσει. Επιπλέον είναι κάτι που θα φορά καθημερινά και θα σκέφτεται εσένα. Η επιλογή αρώματος είναι μια ολόκληρη επιστήμη. Αν γνωρίζεις όμως καλά τον χαρακτήρα της γυναίκας που θα το δωρίσεις, τα πράγματα είναι πιο εύκολα. Στις ρομαντικές γυναίκες αρέσουν τα λουλουδάτα αρώματα και οι νότες κασμίρ, στις νοσταλγικές τα αρώματα πούδρας, στις μυστηριώδεις τα αρώματα με νότες ξύλου, δέρματος ή νυχτολούλουδων. Ένας άλλος τρόπος είναι να ζητήσεις στο κατάστημα αρωμάτων να μυρίσεις τα πιο δημοφιλή και να διαλέξεις το άρωμα που είναι πιο κοντά σε αυτό που φοράει συνήθως η γυναίκα της ζωής σου.

Λουλούδια

Το να της χαρίσεις λουλούδια είναι η τέλεια ρομαντική χειρονομία. Το άρωμα και η ομορφιά τους είναι εγγύηση ότι αυτό το δώρο θα είναι σίγουρη επιτυχία. Τα φωτεινά χρώματα των λουλουδιών θα φέρουν το χαμόγελο στα χείλη κάθε γυναίκας. Η πιο απλή αλλά σίγουρη επιλογή είναι να διαλέξεις ένα μπουκέτο λουλούδια στα αγαπημένα της χρώματα. Αν θες όμως να εντυπωσιάσεις, επέλεξε ένα κουτί καπελιέρας γεμάτο λουλούδια ή ένα γυάλινο θόλο που θα περιέχει ένα υπέροχο κόκκινο τριαντάφυλλο. Και τα δυο αυτά δώρα είναι πανέμορφα και αργότερα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν διακοσμητικά!

Εσώρουχα

Τα εσώρουχα είναι εξαιρετική ιδέα δώρου για μια γυναίκα. Τα λουλούδια και οι σοκολάτες είναι μια κλασική επιλογή, αν θες όμως να κάνεις μια ιδιαίτερη έκπληξη στην αγαπημένη σου, μπορείς να της χαρίσεις εσώρουχα. Τα εσώρουχα αποτελούν τέλεια δώρα για πολλές περιστάσεις.  Ένα αισθησιακό σετ είναι τέλειο για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά μπορείς να κάνεις δώρο εσώρουχα σε άλλες περιστάσεις όπως γιορτές, γενέθλια ή ονομαστικές εορτές. Ένα υπέροχο δώρο είναι επίσης τα νυχτικά ή οι πυτζάμες. Ο κύριος ρόλος τους είναι να παρέχουν άνεση στον ύπνο, ωστόσο στις γυναίκες αρέσει να αισθάνονται σέξι στην κρεβατοκάμαρα. Επομένως, επέλεξε ένα νυχτικό ή ένα σετ πυτζάμες σε σατέν και κάνε τη σύντροφο σου να νιώσει σαν μια σταρ του Hollywood! Αν θες να κάνεις ένα δώρο το χειμώνα, μια καλή ιδέα είναι ζεστές γυναικείες πυτζάμες που θα τυλίξουν υπέροχα το σώμα της και θα της προσφέρουν θαλπωρή. Μην ξεχνάς πάνω από όλα, ότι η αγορά εσώρουχων μπορεί να γίνει μια διασκεδαστική εμπειρία και για τους δυο σας, αφού είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να κρατήσει την έλξη ζωντανή!

Σοκολάτα

Η σοκολάτα είναι μια υπέροχη απόλαυση που καμία γυναίκα δεν μπορεί να της αντισταθεί. Αποτελεί μια προσιτή πολυτέλεια, αφού μπορείς να της κάνεις μια έκπληξη ακόμα και με μια σοκολάτα από το σουπερμάρκετ ή τα πιο ιδιαίτερα σοκολατάκια ζαχαροπλαστείου, ανάλογα με τον προϋπολογισμό σου. Το καλύτερο είναι ότι θα βρεις τεράστια ποικιλία από γεύσεις, υφές και συνδυασμούς, που καλύπτουν κάθε γούστο. Από μπισκότα, κρέμα και αλατισμένη καραμέλα μέχρι γέμιση κεράσι, κονιάκ, η σοκολάτα προσφέρει τόσες πολλές επιλογές και σίγουρα θα γλυκάνει την καρδία της!

Κοσμήματα

Είτε πρόκειται για μια ιδιαίτερη μέρα, είτε απλά γιατί εκείνη υπάρχει στη ζωή σου, τα κοσμήματα είναι πάντα ένα υπέροχο δώρο. Τα κοσμήματα δίνουν μια πινελιά λάμψης και κομψότητας στη ζωή μας. Η μεγάλη ποικιλία των κοσμημάτων και οι διαφορετικές τιμές τους τα καθιστούν ιδανικά δώρα για κάθε προϋπολογισμό. Θυμήσου όμως ότι τα λίγο πιο ακριβά κοσμήματα μπορούν να διαρκέσουν για μια ζωή και να δημιουργήσουν μια υπέροχη ανάμνηση! Αν η γυναίκα της ζωής σου είναι έντονος χαρακτήρας αγαπά τα statement pieces, ενώ μια ρομαντική γυναίκα εκτιμά τα πιο κομψά και λιτά κοσμήματα. Αν της αρέσει να ασχολείται με την αστρολογία θα λατρέψει ένα ξεχωριστό κόσμημα με τα αστρολογικά της σύμβολα. Αν πρόκειται για επέτειο μπορείς κάθε χρόνο να της χαρίζεις ένα κομμάτι από ένα σετ κοσμημάτων ή αν έχει τη γιορτή της μπορείς να της δωρίσεις ένα περιδέραιο ή ένα βραχιόλι με το όνομα της.

Ότι κι αν διαλέξεις τελικά, βάλε αγάπη και σκέψη στο δώρο σου και σίγουρα εκείνη θα το λατρέψει!