Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου: Από 1η Απριλίου το νέο συνδρομητικό πρόγραμμα “eργασία pass”

Το νέο συνδρομητικό πρόγραμμα eργασία pass για καθημερινούς χρήστες της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου θα είναι λειτουργικό από 01.04.2023. Οι εγγραφές ξεκίνησαν τη Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023.

Η σχετική ενημέρωση:
Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι την Δευτέρα 6 Μαρτίου 2023 ξεκινάνε οι εγγραφές στο νέο συνδρομητικό εκπτωτικό πρόγραμμα «eργασία pass», μέσω ηλεκτρονικής αίτησης από το www.gefyraepass.gr αλλά και με φυσική παρουσία στο Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Γέφυρας.

Το νέο πρόγραμμα απευθύνεται στους καθημερινούς χρήστες που χρησιμοποιούν την Γέφυρα κατά μέσο όρο 22 ημέρες τον μήνα, παρέχοντας οικονομικότερες διελεύσεις σε σύγκριση με το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ ePass», ειδικά για όσους πραγματοποιούν από 34 ως 51 διελεύσεις τον μήνα.

Επίσης σε περίπτωση που κάποιος συνδρομητής εκτιμά ότι κατά την διάρκεια ενός ημερολογιακού μήνα δεν θα πραγματοποιήσει ικανό αριθμό διελεύσεων (πχ λόγω άδειας διακοπών) ώστε να τύχει των σημαντικότατων εκπτώσεων του νέου προγράμματος, τότε μπορεί να χρησιμοποιήσει για αυτό τον μήνα εναλλακτικά το «ΓΕΦΥΡΑ ePass».

Παράλληλα, η Εταιρεία όπως δεσμεύτηκε, για την περαιτέρω υποστήριξη και εξυπηρέτηση των υφισταμένων συνδρομητών του προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ ePass» για Ε.Ι.Χ., οι οποίοι θα αποφασίσουν να εγγραφούν στο νέο συνδρομητικό πρόγραμμα «eργασία pass» θα επιστρέψει την διαφορά μεταξύ του μηνιαίου κόστους των δύο προγραμμάτων για τις διελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν στο χρονικό διάστημα από 01/01/2023 έως 31/03/2023, σύμφωνα με τα κατωτέρω:

Δικαιούχοι επιστροφής διαφοράς του κόστους θα είναι μόνο υφιστάμενοι συνδρομητές του συνδρομητικού προγράμματος «ΓΕΦΥΡΑ ePass» για Ε.Ι.Χ., που θα εγγραφούν στο νέο συνδρομητικό πρόγραμμα «eργασία pass» μέχρι το αργότερο τις 31/05/2023.

Δικαιούμενα οχήματα είναι μόνο τα οχήματα της κατηγορίας 2.

Η παροχή αυτή θα εφαρμοστεί για όσους συνδρομητές εγγραφούν στο νέο πρόγραμμα μέχρι και 31/05/2023, και θα αφορά αποκλειστικά τις συνδρομητικές διελεύσεις που έγιναν από 01/01/2023 έως 31/03/2023

Οι συνδρομητές θα βρουν στην σύμβαση του νέου εκπτωτικού προγράμματος αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τους όρους επιστροφής της παραπάνω διαφοράς.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 26340-39010 και 39011 ή στο info@gfl.gr