Με μία μικρή ανάπαυλα από το Μουντιάλ, θα κάνουμε νέα βουτιά στα προγνωστικά Ελλάδας και Ευρώπης

Μετά από το πρωτόγνωρο κέφι του Μουντιάλ και το τριήμερο γλέντι στη Βραζιλία, ήρθε η ώρα να επιστρέψουμε στην εγχώρια παραγωγή. Ας κάνουμε μία αίτηση μικρή ανασκόπηση όμως πριν προχωρήσουμε. Μας πήγε στο ταμείο το 1+ over, με τη Γαλλία να έχει φάει 1,5 κίτρινες κάρτες στον τελικό που κάνεις δεν περίμενε. Τραγούδια Ανέδειξε τον πρώτο σκόρερ που ακούει στο όνομα Κιλιάν Εμπαπέ, Επιπλέον δεν θα ξεχάσουμε τον ταλαντούχο πασερ Λιονέλ Μέσι έχοντας κατακτήσεις ενεργητικό του περισσότερα γκολ απο τον Κριστιάνο Ρονάλντο, Καταφέρνοντας το αναπάντεχο για άλλη μία φορά οδηγώντας την Αργεντινή θα γίνει πρωταθλήτρια του παγκόσμιου κυπέλου. Αυτές όμως οι Ωραίες αναμνήσεις ανήκουν πλέον στο παρελθόν του παγκοσμίου κυπέλλου Μουντιάλ. Τα μάτια πλέον έχουν στραφεί στο νέο βασιλικό κύπελλο με τα προγνωστικά αυτές της μέρες  να στρέφονται στην Ισπανία.

Σεκταριστική ήταν η πρώτη μέρα των 32 με τα αναπάντεχα νοκ-άουτ στους αγώνες, κάτι που δεν πας δημιούργησε κάποια ιδιαίτερη ανησυχία, αλλά ήταν αναμενόμενο. Δεν ήταν λίγες οι ομάδες και τα φαβορί που δοκιμάστηκαν αρκετά. Ο αγώνας για την Βιγιαρεάλ Ήταν σκέτος περίπατος απέναντι στη Γιχουέλο Η οποία πήγαινε στην παράταση και αναγκάστηκε θα παίξει με δέκα παίκτες λιγότερους από την αρχή του αγώνα.  Μην ξεχνάμε ότι είναι μία ομάδα όχι πολλά υποσχόμενη τετάρτης κατηγορίας.

Αρκετές ομάδες ζορίστηκα στο La Liga, σίγουρα όμως δεν θα μπορούσαμε να βάλουμε σε αυτές και τις  Έλτσε και Χετάφε. Είχαμε όμως και εκπλήξεις με την Μαγιόρκα, την Αθλέτικ Μπιλμπάο και την  Εσπανιόλ να παίρνουν το προβάδισμα και να προκρίνονται στους 16. Εκεί βέβαια τίποτα δεν συγχωρείται και όλοι θα μπουν στη δίνη της κληρωτίδας, εκει μαζί θα είναι και η Ρεάλ Μαδρίτης, η  Μπαρτσελόνα και η Μπέτις με την Βαλένθια, Οι οποίες Θα κληθούν να πάρουν μέρος στο στο φάιναλ φορ του δημοφιλούς αθλητικού γεγονότος της.

Βλέποντας ένα ξεχωριστό παιχνίδι στο Γιουβεντούδ Τορεμολίνος με την Σεβίλλη, Δύο ομάδες Θα κονταροχτυπηθούν με μια ομάδα να ειναι  από την 4η κατηγορία και την άλλη από την πρώτη. Αλλαγή εικόνας για τη Σεβίλλη, Έχοντας στο ενεργητικό της τον Χόρχε Σαμπαόλι, Κάτι που την έχει βελτιώσει αρκετά σε σχέση με άλλες  αποτυχημένες εποχές με την παρουσία του Γιούλεν Λοπετέγι. Προφανώς ήταν κάτι που όλοι περιμέναμε και ελπίζαμε να γίνει.

Από την άλλη όμως βλέπουμε ότι η Σεβίλλη Έρχεται κατά ιδρωμένη και θυμωμένη με πολλές απουσίες μέσα στο παιχνίδι όπως και επίσης με πολλά αλλά εσωτερικά προβλήματα. Δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε για τον τσακωμό του  Ίσκο Με τον πολύ γνωστό διευθυντή της Μόντσι. Αφορμή για αυτό στάθηκε το συμβόλαιο πουλήθηκε μετά από 4,5 μήνες παρουσίας στην ομάδα. Αυτό Βέβαια εξέπληξε όλους γιατί ήταν μία άριστη μεταγραφή.

Περίεργο είναι το γεγονός ότι ο Σαμπαόλι επέμενε δημοσίως να κάνει πέντε μεταγραφές μέσα στο Γενάρη, κάτι το που μας οδηγεί να σκεφτούμε ότι δεν έχει και πολλή εμπιστοσύνη στους υπάρχοντες παίκτες. Πιστεύουμε ότι η Γιουβέντους οδηγούμενη από αυτήν αναμπουμπούλα θα μπορέσει να σταθεί στα πόδια της τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Δεν είναι τυχαία και η ισοπαλία που βλέπουμε στην ανάπαυλα αυτή με τα προγνωστικα παμε στοιχημα στο 2.55.

Στον αγώνα Κόρια με Σοσιεδάδ, Θα κοντραριστούν ομάδες την Τετάρτη και της πρώτης κατηγορίας ελπίζοντας ότι η ομάδα του Σαν Σεμπαστιάν να καταφέρει να ξεπεράσει τα εμπόδια και να έρθει στην επόμενη φάση χωρίς δυσκολία. Λαμβάνοντας υπόψη όμως ότι απέχει ένα μήνα από επίσημο αγώνα, έχοντας ένα σκληροτράχηλο αντίπαλο όσον αφορά την άμυνα που τον κάνει να μην δέχεται εύκολα γκολ. Με ανγκάζει να ποντάρω στο under 2.5 απο τα προγνωστικά pamestoixima.