Tips που πρέπει να γνωρίζει ο παίκτης στα Virtual Sports

Τα virtual sports ή εικονικά αθλήματα όπως είναι γνωστά στους περισσότερους παίκτες, συγκαταλέγονται ανάμεσα στις κορυφαίες στοιχηματικές επιλογές τα τελευταία χρόνια. Η Πανδημία του Κορονοϊού που μας ταλαιπώρησε τα τελευταία χρόνια δημιούργησε τις συνθήκες για την ανάπτυξη των virtual sports. Το στοίχημα ποδόσφαιρο, το οποίο συναντά κανείς εδώ, έχει βρει έναν καινούριο χώρο για να αυξήσει τη δημοτικότητά του. Η εικονική πραγματικότητα δίνει την ευκαιρία στους αρχάριους παίκτες να κάνουν τα πρώτα τους στοιχηματικά βήματα. Για τους πιο μυημένους στο στοίχημα τα virtual sports αποτελούν μία ενδιαφέρουσα καινοτομία που είναι ικανή να εκτοξεύσει την αδρεναλίνη τους στα ύψη.

Οι στοιχηματικές εταιρίες στην προσπάθειά τους να προσφέρουν περισσότερες στοιχηματικές επιλογές έχουν επενδύσει σημαντικά κεφάλαια στα virtual sports. Κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα φιλικό περιβάλλον για τον παίκτη και να δώσουν ένα έξτρα κίνητρο στους φίλους του στοιχήματος με τις αποδόσεις που προσφέρουν. Το στοίχημα μπάσκετ, που μπορείς να παίξεις εδώ, το τένις, ο μηχανοκίνητος αθλητισμός και οι κούρσες ζώων έχουν μεταφερθεί με απόλυτη επιτυχία στον κόσμο του εικονικού αθλητισμού. Ποια είναι όμως τα κρίσιμα σημεία που πρέπει να γνωρίζει ο παίκτης για ένα ασφαλές και διασκεδαστικό παιχνίδι; Ποια τα πλεονεκτήματα και ποια τα μειονεκτήματα που έχει το στοίχημα στα virtual sports στις μέρες μας;

Virtual Sports: Πλεονεκτήματα στο στοίχημα
  • Μικρή διάρκεια στοιχήματος: Στα virtual sports η διάρκεια κάθε στοιχηματικού γεγονότος είναι σύντομη. Μέσα σε 2-3 λεπτά η αναμετρήσεις ολοκληρώνονται απογειώνοντας τη δράση στο παιχνίδι σας.
  • Διαθέσιμα στοιχήματα 24/7: Στα εικονικά αθλήματα η δράση δεν σταματάει ποτέ. Οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αναμετρήσεων σε ποικιλία αθλημάτων και διοργανώσεων. Σας δίνεται η ευκαιρία λοιπόν να ποντάρετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας το επιθυμήσετε χωρίς καθυστερήσεις και αναβολές.
  • Στατιστικά και πιθανότητες: Εδώ δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις γύρω από τις ομάδες και την φόρμα στην οποία βρίσκονται. Το αποτέλεσμα προκύπτει από μηχανές τυχαίων αριθμών και τα στατιστικά στοιχεία δεν παίζουν κανένα ρόλο στην έκβαση ενός αγώνα.
  • Γραφικά και ηχητικά εφέ: Οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν επενδύσει στην βελτίωση της συγκεκριμένης εφαρμογής βλέποντας την επίδραση που έχει στον κόσμο. Τα ωραία γραφικά, τα έξυπνα ηχητικά εφέ και η ρεαλιστική ατμόσφαιρα που αποπνέουν φέρνουν τα virtual sports ψηλά στις προτιμήσεις των παικτών.
  • Ποικιλία στοιχηματικών επιλογών: Τα εικονικά αθλήματα δεν έχουν και πολλά να ζηλέψουν από τα πραγματικά σπορ όσον αφορά τις στοιχηματικές επιλογές. Οι αγορές είναι σχεδόν οι ίδιες με τα βασικά στοιχήματα να συγκεντρώνουν τον μεγαλύτερο όγκο πονταρισμάτων. Νικητής αγώνα, under/ over και στοιχήματα με handicap είναι αυτά που φαίνεται να ενδιαφέρουν περισσότερο τους παίκτες.
  • Live Streaming σε όλες τις αναμετρήσεις: Ποντάροντας στα virtual sports έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε όλες τις αναμετρήσεις με την βοήθεια ενός πραγματικά γρήγορου livestreaming. Παρακολουθήστε όλες τις αναμετρήσεις σε πραγματικό χρόνο απολαμβάνοντας ακόμα περισσότερο το παιχνίδι σας.
Μειονεκτήματα στα εικονικά αθλήματα

Τα virtual sports δεν είναι ένας ιδανικά πλασμένος κόσμος για να τοποθετήσετε τα πονταρίσματά σας. Υπάρχουν σημεία που πρέπει να προσέξετε πολύ για να παίξετε με ασφάλεια στο διαδίκτυο. Προσοχή λοιπόν στα μειονεκτήματα που παρουσιάζουν τα εικονικά αθλήματα και ενδεχομένως να επηρεάσουν τις στοιχηματικές σας επιλογές.

  • Γρήγορη εξέλιξη με πολλά πονταρίσματα: όπως προαναφέραμε οι αναμετρήσεις των virtual sports διαρκούν λίγα λεπτά και διαδέχονται η μία την άλλη. Αυτό συνεπάγεται πολλά στοιχήματα σε μικρό χρονικό διάστημα που μπορεί να έχουν άμεση επίδραση στο ταμείο σας. Ο κίνδυνος είναι ακόμα μεγαλύτερος για τους παίκτες που προσπαθούν να ρεφάρουν τις ήττες τους αυξάνοντας κατακόρυφα το ύψος των στοιχημάτων τους.
  • Η τύχη κρίνει το αποτέλεσμα: Ποντάροντας στα virtual sports κάθε έννοια στατιστικού ή ειδικών γνώσεων πάει περίπατο. Τον πρώτο λόγο στη νίκη έχουν η θεά τύχη και οι μηχανές τυχαίων αριθμών που χρησιμοποιούν οι εκάστοτε bookmakers. Αρχάριοι και έμπειροι παίκτες έχουν τις ίδιες πιθανότητες στη νίκη δίνοντας ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο παιχνίδι σας.
  • Έλλειψη Live Betting: Τα virtual sports δεν προσφέρουν δυνατότητα για ζωντανό στοίχημα. Ποντάρετε pregame και περιμένετε να δείτε το τελικό αποτέλεσμα χωρίς την ευκαιρία να διορθώσετε ένα λάθος ποντάρισμα όπως θα κάνατε στα κανονικά αθλήματα.