Αναβάλλεται η επίσκεψη Ανδρουλάκη στο Αγρίνιο, γιατί θα… βρέχει – «Άγνωστο Χ» πότε θα έρθει

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ Αιτωλοακαρνανίας αναβάλλεται για… καιρικούς λόγους η επίσκεψη του Νίκου Ανδρουλάκη στο Αγρίνιο που είχε προγραμματιστεί για την ερχόμενη Δευτέρα. Σημειωτέον ότι η ομιλία επρόκειτο να γίνει σε κλειστό χώρο, στο δημοτικό κινηματογράφο Άνεσις.

Αναλυτικά το ΠΑΣΟΚ αναφέρει :

Σύμφωνα με ασφαλείς προβλέψεις των Μετεωρολογικών Αρχών της χώρας, προβλέπεται η εκδήλωση έντονων καιρικών φαινομένων (βροχοπτώσεις), στην Δυτική Ελλάδα την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη η προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα προεκλογική ομιλία του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη στο Αγρίνιο αναβάλλεται.

Το ΠΑΣΟΚ- Κίνημα Αλλαγής με αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους θα επιθυμούσαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, σε καμία περίπτωση δεν θα διακινδύνευε την ακεραιότητα και την ασφάλεια τους, δεδομένου ότι θα απαιτούνταν μετακινήσεις σε ολόκληρη την Αιτωλοακαρνανία.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει η απαραίτητη ενημέρωση αναφορικά με τον καθορισμό της νέας ημερομηνίας πραγματοποίησης της εκδήλωσης στο Αγρίνιο.