Θα επιστρατεύσει “κομμένους” του 2019 για να κλείσει ψηφοδέλτιο η ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία;

Θέμα 24ωρων φαίνεται πως είναι και η ανακοίνωση των ψηφοδελτίων της Νέας Δημοκρατίας.

Το οξύμωρο ενόψει των εκλογών της 21 Μάϊου είναι ότι τόσο η ΝΔ, όσο και ο ΣΥΡΙΖΑ δυσκολεύονται να καλύψουν την ποσόστωση των γυναικών. Ο ΣΥΡΙΖΑ στις Αιτωλοακαρνανίας “χρωστά” δύο ακόμη γυναίκες για να κλείσει το ψηφοδέλτιό του ενώ η ΝΔ έχει τρεις εκκρεμότητες, καθώς η μόνη βέβαιη υποψηφιότητα είναι αυτή της Ναυπάκτιας Χριστίνα Φούντζουλα.

Η ΝΔ φαίνεται ότι θα ψάχνει για γυναίκες μέχρι την τελευταία στιγμή… Σύμφωνα με δημοσίευμα του parapolitika.gr μια ακόμη υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία θα είναι αυτή της Κατερίνας Μαντζή, γεωπόνου και προέδρου της Κοινότητας Αιτωλικού. Ενώ το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει και την πιθανότητα να είναι υποψήφια η Αναστασία Σακαρέλη, εργαζομένη στον ΔΕΔΔΗΕ.

Η κα Σακαρέλη είχε “κοπεί” από το ψηφοδέλτιο του 2019, καθώς φέρονταν να είχε εμφανιστεί ως υποψήφια βουλευτής πριν από τις επίσημες ανακοινώσεις του κόμματος. Αν η ΝΔ πάντως προσπαθεί να επιστρατεύσει “κομμένες” υποψηφιότητες του 2019, προκειμένου να κλείσει ψηφοδέλτια το 2023, τότε καταλαβαίνει κανείς ότι βαθμός δυστοκίας στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου είναι τεράστιος…