Ομάδα… οι υποψήφιοι δήμαρχοι στο Μεσολόγγι, αλλά θα μπορέσουν να κατεβάσουν ομάδα;

Πάει για 11άδα υποψηφίων δημάρχων το Μεσολόγγι

Και μέσα σε όλα τα άλλα, εκλογικά, το Μεσολόγγι. Όπου η λίστα των υποψηφίων δημάρχων μακραίνει… Στη λίστα αυτή, έξι περίπου μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές, προστέθηκε προχθές και ο πολιτικός μηχανικός Λευτέρης Σιαπλαούρας.

Εκτός από το νυν δήμαρχο Κώστα Λύρο, που θα διεκδικήσει την επανεκλογή υποψήφιοι ακόμη είναι: ο Θανάσης Λύρος (ο αδελφός του δημάρχου, που έγινε αφορμή το Μεσολόγγι να γίνει viral με την οικογενειακή κόντρα) και στη συνέχεια έχουμε τους: Σπύρο Διαμαντόπουλο, Όλγα Δασκαλή, Νίκο Καραπάνο, Παναγιώτη Κατσούλη, Σπύρο Βασιλείου και τη Βάνα Πατρινού, που θα είναι η επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης. Στη λίστα πιθανότητα θα προστεθεί και ο Νίκος Μουρκούσης, ο οποίος έχει προαναγγείλει επίσημες ανακοινώσεις.

Κάπως έτσι φτάνουμε στους 9 με 10 υποψηφίους δημάρχους. Και δεν αποκλείεται να συμπληρώσει και εντεκάδα υποψηφίων δημάρχων το Μεσολόγγι. Θα κατεβάζει, όπως λένε και οι ποδοσφαιρόφιλοι, ολόκληρη ομάδα το Μεσολόγγι. Το ερώτημα όμως είναι αν όλοι αυτοί θα μπορέσουν να κατεβάσουν πλήρη και αξιόμαχα ψηφοδέλτια…