Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της “Ελληνικής Λύσης” ο Κ. Γαλανόπουλος

Στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της “Ελληνικής Λύσης” θα συμμετέχει ο ιατρός ο Κ. Γαλανόπουλος. Έτσι το ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κόμματος του Κ. Βελόπουλου θα έχει και χρώμα Αιτωλοακαρνανίας.

Σε δήλωσή του ο Κ. Γαλανόπουλος αναφέρει :

Είναι πλέον αποδεκτό από όλους, ότι ο Νομός Αιτωλοακαρνανίας έχει εγκαταλειφθεί από όλες τις μέχρι σήμερα Κυβερνήσεις και αυτό πιστοποιείται όχι μόνο από το λαό της που βιώνει καθημερινά αυτή τηνεγκατάλειψη, αλλά και από τις αρμόδιες αρχές.

Στην παρελθούσα διαδρομή μου ως ενεργός πολίτης και ως ιατρός με ήθος και προσφορά έκανα πολλές παρεμβάσεις για να αλλάξει η εικόνα της Αιτ/νίας. Δυστυχώς μέχρι σήμερα κανένα μεγάλο αναπτυξιακό έργο δεν έγινε ούτε καν υποδομές για επενδύσεις ώστε να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις να παραμείνουν τα παιδιά μας στον τόπο τους. Από τις εξαγγελίες και τα προγράμματα των κομμάτων που κατέρχονται στις επερχόμενες εκλογές δεν προκύπτει καμία προοπτική βελτίωσης της υπάρχουσας κατάστασης στο νομό μας.

Το μοναδικό κόμμα που υπόσχεται και εξαγγέλλει διαφορετική πολιτική με προοπτική να δώσει ζωή και ανάπτυξη στην περιφέρεια πανελλαδικά, είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ.
Σε αυτό το κρίσιμο σταυροδρόμι που βρίσκεται ο τόπος, είμαι λοιπόν αποφασισμένος να δώσω τον καλό αγώνα για την αλλαγή, την ανάταση και την εξέλιξη της πατρίδας μου, συστρατευόμενος με το Πατριωτικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ με πρόεδρο τον Κυριάκο Βελόπουλο, ως υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ. Δέσμευσή μου, να διεκδικήσω όσα η Αιτωλοακαρνανία και τα παιδιά μας αξίζουν!

Με τιμή,
Κων/νος Γαλανόπουλος
Ιατρός Χειρουργός