Η Χρ. Σταρακά με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ προμοτάρουν την ομιλία Ανδρουλάκη

Στο κέντρο του Αγρινίου περιόδευσαν σήμερα το πρωί στελέχη της Νομαρχιακής Επιτροπής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ συνοδευόμενα από υποψήφιους βουλευτές του κόμματος, προκειμένου να προμοτάρουν τη μεθαυριανή προεκλογική ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη στο Αγρίνιο.

Ο φακός του ΑγρίνιοCulture.gr συνέλαβε τους ανθρώπους του ΠΑΣΟΚ στην οδό Παπαστράτου να μοιράζουν φυλλάδια για την ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη και να συνομιλούν με τον κόσμο. Ο γραμματέας της Νομαρχιακής πιτροπής Γιώργος Ζήσιμος ήταν επικεφαλής του κλιμακίου του ΠΑΣΟΚ συνοδευόμενος και από άλλα στελέχη της νομαρχιακής επιτροπής, αλλά και από την υποψήφια βουλευτή του κόμματος Χριστίνα Σταρακά, η οποία δέχθηκε από τους πολίτες που συνομιλούσαν με το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ πολλές ευχές για την εκλογή της στη Βουλή, μετά τη θητεία της στην Αυτοδιοίκηση.

Η κινητοποίηση όλου του μηχανισμού του ΠΑΣΟΚ είναι μεγάλη για την έλευση του αρχηγού του κόμματος στο Αγρίνιο και την επιτυχία της εκδήλωσης. Η αισιοδοξία στο ΠΑΣΟΚ είναι διάχυτη καθώς δημοσκοπικά τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ φαίνεται να καταγράφει στην Αιτωλοακαρνανία ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά του ανά την Ελλάδα.