Παιχνίδια στην πλάτη του Παναιτωλικού και φήμες περί ενδιαφέροντος του Καμίνσκι για άλλη ομάδα

Το ξέκοψε ο Κωστούλας

Σε σαπουνόπερα εξελίχθηκε το θέμα της πώλησης της ΠΑΕ Παναιτωλικός με ευθύνη όλων των εμπλεκόμενων πλευρών. Τελικά με πολύ μεγάλη καθυστέρηση ο Φώτης Κωστούλας τοποθετήθηκε δημοσίως επιβεβαιώνοντας το Sportime.gr. Πρωταπριλιά ήταν όταν αποκαλύψαμε πως δεν προχώρησε η πώληση του Παναιτωλικού. Ακολούθησε ρεπορτάζ για τους τόνους που ανέβηκαν, όπως και για την ύστατη παράταση που δόθηκε από πλευράς Κωστούλα. Τελευταίο deadline ήταν στις 25 Απριλίου και δύο μέρες μετά ακολούθησε το παιχνίδι εντυπώσεων.

Πρώτα ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Παναιτωλικός, που για μήνες είχε αφήσει στον αυτόματο την ομάδα του με οφθαλμοφανή αποτελέσματα, μίλησε στους παίκτες. Ταυτόχρονα βγήκε προς τα έξω πως ανέκαθεν ήταν παρών. Στη συνέχεια υπήρξε διαρροή ότι η οικογένεια Καμίνσκι έρχεται στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την εξαγορά του κλαμπ και ακολούθησε η απάντηση του πρώτου. «Έχουν παρέλθει τέσσερις εβδομάδες από την τελευταία επικοινωνία που είχαν μαζί μου οι ενδιαφερόμενοι για την αγορά των μετοχών της ΠΑΕ. Όπως έχουν παρέλθει και οι προβλεπόμενες προθεσμίες» υποστήριξε.

Εφόσον δεν υπάρξει κάποια ανατροπή, η όλη υπόθεση των τελευταίων μηνών θα είναι φιάσκο από τα λίγα. Μέσα σε αυτό το κλίμα ο Παναιτωλικός προετοιμάζεται για τελικό με τον Λεβαδειακό και ταυτόχρονα οι φήμες δίνουν και παίρνουν σχετικά με τους Καμίνσκι. Εδώ και μέρες το Αγρίνιο βοά πως οι Αμερικανοπολωνοί για μία σειρά από λόγους έστρεψαν αλλού το βλέμμα τους και συγκεκριμένα προς τον Ατρόμητο. Το αν εκτός από καπνός υπάρχει και φωτιά, θα φανεί προσεχώς.

πηγή : sportime.gr