“Δικαίωμα στην Πρόοδο”: Κύριε Μητσοτάκη καλώς περάσατε από την Αιτωλοακαρνανία, αλλά η παρουσία σας δεν μας θυμίζει κάτι

Με ανακοίνωσή της η περιφερειακή παράταξη “Δικαίωμα στην Πρόοδο” σχολιάζει τα χθεσινά εγκαίνια του Ξενοκράτειου Αρχαιολογικού Μουσείου στο Μεσολόγγι από τον Κ. Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :
Αφού ο κ. Πρωθυπουργός δεν έχει να παρουσιάσει κανένα νέο έργο στην τετραετία που πέρασε για την Αιτωλοακαρνανία, ήρθε χθες για να εγκαινιάσει το Ξενοκράτειο Αρχαιολογικό Μουσείο στο Μεσολόγγι.

Ένα έργο που η Περιφερειακή Αρχή Κατσιφάρα ενέταξε προς χρηματοδότηση σε άμεση συνεργασία με το Δήμο Μεσολογγίου και την Εφορία Αρχαιοτήτων Αιτωλοακαρνανίας-Λευκάδας μέσω των Ολοκληρωμένων Χωρικών Επενδύσεων Μεσολογγίου-Αιτωλικού το 2017, ενώ το Μάρτιο του 2019 έγινε και η εγκατάσταση του εργολάβου.

Αντίθετα, έχουν περάσει περίπου δύο χρόνια από την κατάρρευση της γέφυρας του Ευήνου χωρίς να έχει γίνει ακόμα τίποτα, ενώ καμία ενέργεια δεν έχει προχωρήσει, ουσιαστικά, για την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια Οδό, όπως επίσης και για τον άξονα Λαμία-Καρπενήσι-Αγρίνιο-Πλατυγιάλι-Αστακός καθ’ όλη τη διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

Κ. Μητσοτάκη καλώς περάσατε από την Αιτωλοακαρνανία, αλλά η παρουσία σας δεν μας θυμίζει κάτι.