Βραβεύτηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας

Το Δ.Σ. του Παραρτήματος Αιτωλοακαρνανίας της Ε.Μ.Ε. ευχαριστεί θερμά όλους τους μαθητές, γονείς, διευθυντές σχολείων και εκπαιδευτικούς για την ευρεία συμμετοχή τους στην εκδήλωση βράβευσης των μαθητών που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της Ε.Μ.Ε. στις 14 Μαΐου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Πατρών στο Αγρίνιο.

Ιδιαίτερα ευχαριστεί τον Δήμαρχο Αγρινίου κ. Γεώργιο Παπαναστασίου, τον Αντιδήμαρχο κ. Παναγιώτη Μαρνέζο, το βουλευτή Αιτ/νιας κ. Σπήλιο Λιβανό καθώς και τον καθηγητή του πανεπιστημίου Πατρών κ. Γρηγόριο Μπεληγιάννη που μας τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετείχαν στην απονομή των βραβείων. Στην παρούσα εκδήλωση έγινε και η απονομή τιμητικής πλακέτας από τον Πρόεδρο του Παραρτήματος κ. Γεράσιμο Καλαμπαλίκη στον καθηγητή κ. Μπεληγιάννη ως ένδειξη ευγνωμοσύνης για την πολύτιμη βοήθειά του στο Παράρτημα.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ιδιαίτερη ικανοποίηση μας προκάλεσε η δημόσια δέσμευση του Δημάρχου μας για την παραχώρηση από το Δήμο Αγρινίου μιας αίθουσας που θα στεγάσει τις δραστηριότητες του Παραρτήματός μας στο Αγρίνιο επιλύοντας έτσι ένα χρόνιο πρόβλημά μας και γι’ αυτό τον ευχαριστούμε θερμά.

Ευχόμαστε καλή πρόοδο και πάντα επιτυχίες στους μαθητές μας.

Ο Πρόεδρος Η Γενική Γραμματέας
Γεράσιμος Καλαμπαλίκης Αναστασία Αρκουμάνη

Βραβεύτηκαν οι μαθητές που διακρίθηκαν στους διαγωνισμούς της Μαθηματικής Εταιρείας