«Φύλλο πορείας» στην Αιτωλοακαρνανία για Χατζηδάκη

Σε χρόνο παράλληλο με τις περιοδείες του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, κλιμάκια υποψήφιων βουλευτών και στελεχών θα…οργώσουν την επικράτεια, σε μία στρατηγική “θωράκισης” του σχεδόν 41% της 21ης Μαΐου, αλλά και περαιτέρω διεύρυνσης σε νέες δεξαμενές και νέα εκλογικά κοινά.

Έτσι προεκλογικό αγώνα ξεκινούν και οι πρωτοκλασάτοι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, οι οποίοι δεν θα μείνουν μόνο στις περιφέρειες όπου εξελέγησαν και αφού οι νέες εκλογές γίνονται με λίστα και όχι με σταυρό θα πάρουν… φύλλο πορείας για “εκστρατείες” και εκτός των τειχών, σε περιοχές που η Νέα Δημοκρατία δεν τα πήγε τόσο καλά όσο αναμενόταν.

Συνολικά, μέχρι το εκλογικό ορόσημο του Ιουνίου, στο περιβάλλον της ενισχυμένης αναλογικής, θα πραγματοποιηθούν σχεδόν 60 περιοδείες σε νομούς, πόλεις και χωριά της επικράτειας, με τους πρώτους “γαλάζιους” να έχουν λάβει το στίγμα στο χάρτη και τις περιοχές που θα επισκεφθούν.

Έτσι την Αιτωλοακαρνανία, όπως και στη γειτονική Άρτα, αναμένεται να βρεθεί ο Κωστής Χατζηδάκης, ο Μ. Χρυσοχοΐδης σε Αχαΐα και Ηλεία, ενώ ο Θ. Πλεύρης στη Λευκάδα.