Η έκθεση «Το σώμα υμνεί τον έρωτα» συνεχίζεται στη «Διέξοδο»

Πρόκειται για έναν ύμνο στη γυναίκα και στον έρωτα με τον χρωστήρα των διασημότερων ελλήνων ζωγράφων του 20ου αιώνα όπως οι Κώστας Αργύρης, Μαριλίτσα Βλαχάκη, Στέφανος Δασκαλάκης, Θεόφιλος Κατσιπάνος, Ιωάννα Καφίδα, Κωνσταντίνος Κερεστατζής, Ειρήνη Κομνηνού, Αλέκος Λεβίδης, Θανάσης Μακρής, Μιχάλης Μανουσάκης, Τάσος Μαντζαβίνος, Τάσος Μισούρας, Γιάννης Μόραλης, Χρήστος Μποκόρος, Γιάννης Παλαιολόγος, Χριστίνα Παπαβασιλείου, Κώστας Παπατριανταφυλλόπουλος, Γιώργος Ρόρρης, Εδουάρδος Σακαγιάν, Στέλλιος Σκοπελίτης, Γιάννης Τσαρούχης, Αλέκος Φασιανός, Μαρία Φιλοπούλου και Γιάννης Ψυχοπαίδης.

Ένα ζωγραφικό ταξίδι «εντός», μια διαδρομή αισθησιακής αναζήτησης, μια περιπλάνηση στις ηδονές της σάρκας και στον αθέατο κόσμο του σώματος. Ενός σώματος που υμνεί, ομνύει και θύει στον έρωτα, που ασκεί γοητεία, μαγνητίζει το βλέμμα και φορτίζει το συναίσθημα.

Η έκθεση, τα έργα της οποίας προέρχονται από τη Συλλογή Σωτήρη Φέλιου και του Ιδρύματος “Η άλλη Αρκαδία”, θα λειτουργεί μέχρι τις 11 Ιουνίου 2023 και θα είναι είναι επισκέψιμη κάθε Πέμπτη 8 με 10 το βράδυ και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή 11 το πρωί με 1.30 το μεσημέρι και 8 το απόγευμα με 10 το βράδυ.