Εκδήλωση με θέμα «Πολιτισμός και Τουρισμός» στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας

Aρχαίο θέατρο Στράτου
Το αρχαίο θέατρο Στράτου

«Πολιτισμός και Τουρισμός: Εργαλεία περιβαλλοντικής προστασίας και περιφερειακής ανάπτυξης»

Στα πλαίσια του εορτασμού για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Φορέας Διαχείρισης Προστασίας και Ανάδειξης του Καταφυγίου Άγριας Ζωής του Πεταλά» με την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Διεθνείς Σχέσεις Πολιτισμού» διοργανώνουν ανοικτή εκδήλωση στις 12/6/2023 για το περιβάλλον και τούς εναλλακτικούς τρόπους προστασίας και αξιοποίησής του, με θέμα «Πολιτισμός και Τουρισμός: Εργαλεία περιβαλλοντικής προστασίας και περιφερειακής ανάπτυξης».

Επίτιμος καλεσμένος και κεντρικός εισηγητής θα είναι ο κ. Γιάννος Γραμματίδης, Επίτιμος Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητήριου. Στο πάνελ των ομιλητών θα συμμετέχουν οι κ.κ. Σπήλιος Λιβανός, Πρώην Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και υποψήφιος Βουλευτής με τη Ν.Δ. στο Νομό Αιτωλοακαρνανίας και η Νίκη Φλώρου, Γραμματέας Ξενοδόχων Αιτωλοακαρνανίας.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Νεκτάριος Φαρμάκης, ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Τσιχριτζής.
Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Γεώργιος Χούτας, Πρόεδρος του Φορέας Διαχείρισης Προστασίας και Ανάδειξης του Καταφυγίου Άγριας Ζωής του Πεταλά.

Στο τέλος των ομιλιών θα υπάρξει χρόνος για την τοποθέτηση εκπροσώπων τοπικών φορέων και παραγωγικών δυνάμεων όπως προς συζήτηση με το κοινό. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στης συνεδριακή αίθουσα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας, επί της οδού Παπαστράτου 53 & Σμύρνης στο Αγρίνιο.

Ώρα προσέλευσης: 18:00
Ώρα έναρξης: 18:30.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας