Παναιτωλικός: Τον φέρνουν κοντά στην απόκτηση του Αλέξι Βέγα από την Ονδούρα

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ονδούρα, ο Αλέξι Βέγα βρίσκεται πολύ κοντά στην μεταγραφή του στον Παναιτωλικό.

Η ιστοσελίδα «diez» από την Ονδούρα αποκάλυψε πως ο Αλέξι Βέγα βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μετακίνησής του στον Παναιτωλικό. Ο 26χρονος εξτρέμ από την Ονδούρα αγωνίζεται στην Βικτόρια και πέρυσι έκανε μία εξαιρετική σεζόν έχοντας 34 συμμετοχές κατά τις οποίες σκόραρε 16 γκολ κι έδωσε δύο ασίστ σε 2.693 αγωνιστικά λεπτά.

Το συγκεκριμένο ρεπορτάζ υποστηρίζει πως υπήρξε και συνάντηση μεταξύ των δύο ομάδων την περασμένη Τετάρτη (07/06) σε ένα εστιατόριο στην Λα Σεΐμπα κι επετεύχθη η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Το deal άφησε και τις δύο πλευρές ικανοποιημένες κι αν δεν αλλάξει κάτι ο παίκτης θα ταξιδέψει στην Ελλάδα προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας του Αγρινίου στα τέλη του Ιουνίου ή στις αρχές του Ιουλίου. Φυσικά αν δεν κληθεί στην εθνική ομάδα της Ονδούρας.

Υπενθυμίζουμε πως άλλο δημοσίευμα από την συγκεκριμένη χώρα έφερνε την Πέμπτη (08/09) τον συγκεκριμένο παίκτη να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Βόλο.

Κλείνοντας το δημοσίευμα αναφέρει πως αυτός δεν είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει τον Παναιτωλικό από την Βικτόρια, αφού τα «καναρίνια» κοιτάζουν και την περίπτωση του Κάρλος Ματούτε, 21χρονου αμυντικού μέσου από την Ονδούρα.

πηγή : gazzetta.gr