Καμίνσκι : «Στο πλάνο μας εξαγορά ελληνικής ομάδας, μόνο με τον Παναιτωλικό ασχοληθήκαμε»

Ο Μικ Καμίνσκι, λίγα 24ωρα μετά την εξαγορά της βελγικής Κόρτραϊκ έναντι 17.5 εκατ. ευρώ, εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύεται στον βελγικό Τύπο, όπου διευκρινίζει πως η μόνη ελληνική ομάδα που ασχολήθηκαν οι Αμερικανοί επενδυτές ήταν ο Παναιτωλικός!

Η Κόρτραϊκ, από την περασμένη Τετάρτη (14/6) πέρασε στα χέρια της οικογένειας Καμίνσκι. Οι φιλοδοξίες των Αμερικανών επενδυτών δεν σταματούν εδώ, αφού θέλουν να δημιουργήσουν ένα δίκτυο ποδοσφαιρικών συλλόγων στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με το πλάνο της KAM Sports, το πρότζεκτ θα περιλαμβάνει και την εμπλοκή της σε ελληνικό σύλλογο.

Ο Μικ Καμίνσκι εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία δημοσιεύεται στην βελγική ιστοσελίδα «nieuwsblad.be». Εκεί αναφέρεται στον Παναιτωλικό επισημαίνοντας πως πρόκειται για την μοναδική ομάδα της Super League για την οποία υπήρχε εξ αρχής ενδιαφέρον, αφήνοντας παράλληλα να εννοηθεί πως το θέμα δεν έχει κλείσει οριστικά!

Αναλυτικά η δήλωση του Αμερικανού επενδυτή:
«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μετά τη συμφωνία για την αγορά της Κόρτραϊκ, καθώς το πλάνο μας προχωρά όπως ακριβώς το είχαμε σχεδιάσει. Δεν είναι κάτι εφήμερο αλλά προϊόν μιας βαθύτατης μελέτης και μας ικανοποιεί πλήρως η εξέλιξη. Ως γνωστόν μέσα στο πλάνο μας είναι η εξαγορά μιας ομάδας στην Ελλάδα.

Επί του συγκεκριμένου ζητήματος έχουμε τοποθετηθεί επισήμως καθώς η ΠΑΕ Παναιτωλικός είναι η μοναδική εταιρία με την οποία έχουμε ασχοληθεί. Περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στο προσεχές διάστημα, αλλά το σίγουρο είναι ότι το πρότζεκτ που έχουμε στο μυαλό μας βρίσκεται σε εξέλιξη».

πηγή : sdna.gr