Σούρερ : «Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό και πρωταγωνιστή Παναιτωλικό»

Ο Γκάμπριελ Σούρερ έφτασε σήμερα στην Ελλάδα για τον Παναιτωλικό και μέσω του Gazzetta έδωσε το… στίγμα του για την ομάδα που θέλει να «χτίσει» στο Αγρίνιο.
Στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναιτωλικού βρίσκεται από σήμερα (22/6) ο Γκαμπριέλ Σούρερ, που κρατά πλέον τα «ηνία» των «κυανοκίτρινων» αφού ανέλαβε πρόσφατα την τεχνική τους ηγεσία.

Ο Αργεντινός προπονητής, γνώριμός μας από τη θητεία του ως παίκτης του Ολυμπιακού τη διετία 2004-2006, έφτασε το απόγευμα στο «Ελ. Βενιζέλος» μαζί με τους άμεσους συνεργάτες του Γκουστάβο Ζουμπέλδια και Χουάν Μανουέλ Ζουμπέλδια, γυμναστής και βοηθός προπονητή/αναλυτής αντίστοιχα, ενώ άμεσα θα έρθει και ο Αλεξ Κάσερες, που θα αποτελέσει το «δεξί του χέρι» στον πάγκο.

Το Gazzetta τον περίμενε στον διεθνή αερολιμένα και παρότι προέρχονταν από ένα ταξίδι περίπου 20 ωρών και αμέσως μετά έπρεπε να φύγει για το Αγρίνιο, δέχθηκε ευγενικά να μας μιλήσει. «Το ήθελα πολύ να γυρίσω στην Ελλάδα, μαζί με την οικογένειά μου. Είχα περάσει πολύ καλά, το σκεφτόμασταν συνέχεια να έρθω ξανά και είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα», μας είπε αρχικά με αφορμή πως ύστερα από 17 έτη είναι βρίσκεται και πάλι στην πατρίδας μας.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στο club. «Ο Παναιτωλικός, εδώ και πολλά χρόνια, κάνει σωστά πράγματα. Είναι ένας οργανωμένος σύλλογος και ελπίζουμε να βοηθήσουμε και εμείς ώστε να συνεχίσει να μεγαλώνει».

Οσο για την ομάδα που θέλει να «χτίσει», μας έδωσε μία πρώτη «εικόνα» από τα «θέλω» του και τι σκοπεύει να «χτίσει» εντός των τεσσάρων γραμμών. «Θέλουμε έναν ανταγωνιστικό Παναιτωλικό. Να πιέζει και να τρέχει. Θέλω πρώτα από όλα να έχω όλους τους παίκτες κοντά ώστε να δουλέψουμε μαζί πάνω σε αυτό. Η ιδέα είναι να είμαστε πρωταγωνιστές, είτε είμαστε γηπεδούχοι είτε φιλοξενούμενοι. Ακόμη δεν έχω όλη την ομάδα, πρέπει να τελειώσουμε το ρόστερ με τις μεταγραφές που θα γίνουν, αλλά αυτό θα είναι το σκεπτικό μας».

πηγή : gazzetta.gr